Βαθμολογία

Βοσνιάδης: «Ας κερδίσει ο καλύτερος στα Γιάννενα»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ, Αλέκος Βοσνιάδης, ο οποίος έκανε λόγο για την ΑΕΛ, αλλά και το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Για την εικόνα του πρωταθλήματος, ανέφερε:

«Ξεκινήσαμε με καλές διαιτησίες, με ομάδες που έπαιρναν αποτελέσματα χωρίς να τα περιμένει κανείς και αυτό γενικά είναι όμορφο να το βλέπεις γιατί τόσα χρόνια πολύ νωρίς τελειώνει το ενδιαφέρον για την κορυφή. Ελπίζω φέτος να δούμε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, ώστε να υπάρχει και το ενδιαφέρον από τον κόσμο. Παρά τις δύο πρώτες αγωνιστικές που φάνηκε πως η τετράδα θα ακολουθήσει και πάλι , μετά οι μεγάλοι στραβοπάτησαν. Εύχομαι να βλέπουμε ποδόσφαιρο όπως βλέπει όλος ο κόσμος στο εξωτερικό. Όταν οι μεγάλοι δε θα δικαιούνται ένα αποτέλεσμα, να μην το παίρνουν.»

Για την ομάδα της ΑΕΛ, τόνισε:

«Το μέγεθος της ΑΕΛ δε το συζητάμε καν γιατί αυτά είναι γνωστά. Η ΑΕΛ κράτησε ένα μεγάλο κορμό από πέρυσι με πολλά παιδιά φιλόδοξα. Η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια έβγαλε πάθος και τρεξίματα. Το σίγουρο είναι πως η ΑΕΛ βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Είναι πολύ σημαντικό να μπουν οι βάσεις και η ομάδα να πετύχει τα πράγματα που πέτυχε στο παρελθόν. Πιστεύω πως η ΑΕΛ δε θα έχει πρόβλημα με την παραμονή, αν μπορέσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της.»

Για το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σχολίασε:

«Ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα που παρά το γεγονός πως αλλάζει το ρόστερ του τα καταφέρνει. Σε αυτό ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό και ο προπονητής, ο οποιός βρίσκεται πολλά χρόνια εκεί. Ο ΠΑΣ είναι μια στεθερή αξία. Μπορεί να μην εντυπωσιάζει με το ποδόσφαιρο που παίζει αλλά είναι καλή ομάδα. Πιστεύω θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δύο Έλληνες προπονητές και πολλή τακτική... Ας κερδίσει ο καλύτερος.»