Βαθμολογία

Παπαδόπουλος: « Έχει μέλλον η ΑΕΛ...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για την εικόνα της ΑΕΛ, τον Άγγελο Αναστασιάδη αλλά και το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Για τον προπονητή της ΑΕΛ, Άγγελο Αναστασιάδη, είπε:

«Ο Αναστασιάδης είναι ένας προπονητής που αγαπάει πάρα πολύ τη δουλειά του και ζει για το ποδόσφαιρο. Του αρέσει να προσπαθεί και να διδάσκει αυτό που θέλει. Τον ξέρω πολύ καλά τον κ. Αναστασιάδη. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μέχρι και την τελευταία στιγμή δουλεύει. Ο Αναστασιάδης νιώθει πολύ σίγουρος για τον εαυτό του.»

Για την ΑΕΛ, τόνισε:

«Βλέπουμε ότι η ΑΕΛ δικαιούται πολλά περισσότερα από το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έπρεπε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία. Στα μεγάλα παιχνίδια και ειδικά στο γηπεδό της δείχνει πως ανταπεξέρχεται. Στη Κέρκυρα και τη Λιβαδειά μπορούσε να πάρει παραπάνω πράγματα και εκεί βρίσκεται και το πρόβλημα.»

«Η ΑΕΛ επέστρεψε δυναμικά από τη Σούπερ Λιγκ. Δε κερδίζουν όλες οι ομάδες τον πρωταθλητή στη 2η αγωνιστική.» είπε εν συνεχεία...

Για το αν έχει μέλλον η ΑΕΛ, τόνισε:

«Για οποιοδήποτε προπονητή με 10-15.000 κόσμο πίσω του θα έχει μεγάλη πίεση και θα υπάρχει μεγάλη δυσκολία. Η ΑΕΛ από μόνη της με τέτοιο κόσμο και γήπεδο έχει μέλλον. Δεν θα έχει πρόβλημα με την παραμονή και μετά από δυο-τρία χρόνια θα μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα.»

Για το πρωτάθλημα, σχολίασε:

«Όλες οι ομάδες χάνουν βαθμούς. Ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ατρόμητος και η Ξάνθη δεν είναι τόσοι δυνατοί φέτος και αυτό είναι που πρέπει να εκμεταλλευτεί η ΑΕΛ. Θα δείτε πάντως πως η ΑΕΛ θα τα πάει πιο καλά σε δύσκολα παιχνίδια και στα εκτός έδρας.»