Βαθμολογία

Ματζουράκης... σε Σκίμπε, για Κυριακίδη και Μάκο

Τα “παράπονά” του στον Μίκαελ Σκίμπε εξέφρασε ο Γιάννης Ματζουράκης, για τη μη κλήση των Κυριακίδη και Μάκου στην Εθνική ομάδα.

Στην τελευταία συγκέντρωση των προπονητών της Σούπερ Λιγκ με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, ο Γιάννης Ματζουράκης δεν έχασε την ευκαιρία να... διαφημίσει στον Σκίμπε τους παίκτες του στον Παναιτωλικό, καλώντας τον να στρέψει το βλέμμα του και προς το Αγρίνιο.

“Είναι αδικία να μην παίζουν αυτά τα δύο παιδιά στην Εθνική. Οχι πως είναι δικοί μου παίκτες, αλλά ο ένας είναι ο πιο φορμαρισμένος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος κι ο άλλος ο πιο σταθερός χαφ που παίζει χωρίς διακοπή από πέρυσι. Δηλαδή επειδή αγωνίζονται σε μία μικρομεσαία ομάδα, δεν πρέπει να κληθούν;”, ήταν το... παράπονο του έμπειρου τεχνικού προς τον Σκίμπε για τη μη κλήση των Κυριακίδη και Μάκου, όπως αναφέρει το “Goal”.

Μάλιστα τόσο ο Αντώνης Νικοπολίδης (προπονητής στην Εθνική Νέων), όσο κι ο Φάνης Κατεργιαννάκης (προπονητής τερματοφυλάκων της Εθνικής) που ήταν παρόντες συνηγόρησαν υπέρ του “Ματζούρ”, με τον Σκίμπε να δείχνει ότι αποδέχεται τον προβληματισμό του.