Βαθμολογία

Μετά τον Λεβαδειακό ο Μύγας

Με τις γνωστές απουσίες συνεχίστηκαν οι προπονήσεις του Παναιτωλικού. Τα προβλήματα για τον Γιάννη Ματζουράκη είναι τρία και δεδομένα και κανείς τους δεν υπολογίζεται για τον Λεβαδειακό.

Ο Μύγας απουσιάζει ακόμα αυτό που λένε στο Αγρίνιο είναι ότι θα επιστρέψει στις προπονήσεις από την επόμενη εβδομάδα και αφού προηγουμένως γίνει μία επανεξέταση ώστε να βεβαιωθούν πως όλα είναι εντάξει και έχει ξεπεράσει πλήρως την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Εννοείται πως θα είναι εκτός και από το ματς του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ενώ με τόσες προπονήσεις που έχει χάσει τον τελευταίο καιρό, δύσκολα θα προλάβει και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από εκεί και πέρα, σταθερά θεραπεία κάνει ο Παπάζογλου, ενώ ατομικό ακολουθεί ο Παπουτσογιαννόπουλος, το γόνατο του οποίου έβγαλε λίγο υγρό. Αυτό δεν ανησυχεί τα «καναρίνια», αφού είναι μία λογική αντίδραση του οργανισμού του μετά από το μεγάλο διάστημα απουσίας του.

Ο τελευταίος θα ξαναμπεί στις προπονήσεις τις επόμενες μέρες και στόχο να μπει πλήρως μετά τον Λεβαδειακό. Με τους Βοιωτούς η μοναδική επιστροφή θα είναι ο Κουτρουμάνος, ο οποίος πάει καλά και είναι πιθανό να συμπεριληφθεί η αποστολή. Τέλος, στην προπόνηση της Τετάρτης (19/10) το βάρος έπεσε στην τακτική, ενώ στη συνέχεια έγινε δίτερμα.

a-sports.gr