Βαθμολογία

Η ΠΑΕ ΑΕΛ για Σκίμπε

Ανακοίνωση σχετικά με την παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή Μίκαελ Σκίμπε στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με αντίπαλο την ΑΕΚ στο AEL FC ARENA εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Οι διοικούντες την "βυσσινί" ΠΑΕ δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την προσωπικότητα και την συμπεριφορά του προπονητή της Εθνική μας, ενώ δήλωσαν ότι θα είναι χαρά να φιλοξενηθεί εκ νέου στο AEL FC ARENA σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια της ΑΕΛ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Άπαντες στην ΠΑΕ ΑΕΛ, παράγοντες και στελέχη, δηλώνουμε εντυπωσιασμένοι από την συμπεριφορά και εν γένει την προσωπικότητα του Ομοσπονδιακού τεχνικού, κ. Μίκαελ Σκίμπε, τον οποίο είχαμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε στον πρόσφατο αγώνα τις ομάδας μας με την ΑΕΚ.

Είμαστε βέβαιοι ότι ανάλογες είναι και οι δικές του εντυπώσεις τόσο από την ομάδα μας, όσο και από το σύνολο των εγκαταστάσεων του γηπέδου, στο οποίο ξεναγήθηκε από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, κ. Αλέξη Κούγια, συνοδευόμενος πάντα απ’ τον ευγενέστατο συνεργάτη του, κ. Κώστα Τσάνα.

Μάλιστα, ο κ. Σκίμπε δεν αρνήθηκε να παραχωρήσει κάποιες αποκλειστικές δηλώσεις στο ΑΕΛ RADIO 104.8 το οποίο επίσης επισκέφθηκε, ενώ στην ανάπαυλα του αγώνα και κατόπιν συμφωνίας με το αρμόδιο τμήμα της ΕΠΟ, μετέβη στην αίθουσα Τύπου του AEL FC ARENA, όπου μίλησε προς όλα τα ενδιαφερόμενα Μ.Μ.Ε.

Τον χαιρετούμε και δηλώνουμε πως θα ‘ναι διπλή χαρά να τον φιλοξενήσουμε και πάλι…