Βαθμολογία

«Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πόλεμο και πρέπει να τον κερδίσει»

Ο Νίκος Βεζυρτζής τόνισε στον Arena FM, πως ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει σε ένα σημείο που είναι βαθιά μέσα στον πόλεμο και πρέπει να είναι ο στρατηγός μπροστά στην μάχη.

«Από την πρώτη συνάντηση που είχα με τον κ. Σαββίδη του είχα πει ότι αυτό πρέπει να γίνει, γιατί αυτό είναι το πρέπον. Του είχα εκφράσει αυτή την άποψη, αναλύοντας το σκεπτικό μου για τους λόγους που πρέπει να μπει ο ίδιος μπροστάρης στην διοίκηση, αυτός να φαίνεται πρώτος απ’ όλους. Στην μάχη πρέπει να είναι επικεφαλής ο στρατηγός. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πόλεμο και με ηγέτη τον Σαββίδη πρέπει να τον κερδίσει.

Ένας ιδιοκτήτης μίας ομάδας πρέπει να είναι μπροστά σε όλα, διότι με το όνομά του δίνει άλλη οντότητα στην διοίκηση. Έτσι κι αλλιώς αυτός αποφασίζει. Αναλαμβάνοντας ο κ. Σαββίδης την προεδρία, αναλαμβάνει και τις ευθύνες των αποφάσεων, τις οποίες ο ίδιος λάμβανε, έχοντας, πάντα, τον τελευταίο λόγο ως ιδιοκτήτη.

Ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει σε ένα σημείο που είναι βαθιά μέσα στον πόλεμο και πρέπει να είναι ο στρατηγός μπροστά στην μάχη. Εύχομαι καλή επιτυχία να έχει η νέα διοίκηση και με την ανάληψη των καθηκόντων του ο κ. Σαββίδης να φέρει και έναν τίτλο στον ΠΑΟΚ, τον οποίο έχει πολλά χρόνια η ομάδα να τον γευτεί.

Είναι δυνατόν να μην πιστεύω ότι μπορεί να βγει ο πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ; Είναι δυνατόν με έναν πρόεδρο με τέτοια οικονομική επιφάνεια και δύναμη να μην μπορεί να πετύχει ο ΠΑΟΚ τους στόχους του; Ο κ. Σαββίδης μπήκε μπροστάρης και πρέπει να κερδίσει τον πόλεμο».

Στις δηλώσεις του μετά το πέρας της τετράωρης πρώτης συνεδρίασης του νέου δ.σ. ο Σαββίδης, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε πως «μπαίνω πρόεδρος, γιατί αντιλαμβάνομαι ότι ο ΠΑΟΚ με χρειάζεται τώρα ακόμα περισσότερο, αλλά και για να είμαι δίπλα σε όλους όσους πιστεύουν στην κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχουμε μπει στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε ένα στάδιο αλλαγής προτεραιοτήτων, το ονομάζω στάδιο της ευθανασίας. Εγώ δίνω την έννοια της επιτάχυνσης της ευθανασίας και δεν θέτω για τον ΠΑΟΚ τον αποσπασματικό στόχο κατάκτησης ενός πρωταθλήματος. Θέλουμε να εισέλθουμε σε ένα στάδιο στο οποίο ο ΠΑΟΚ να παίρνει το πρωτάθλημα και αυτό να θεωρείται ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.

Για την αναβολή των εκλογών στην ΕΠΟ δήλωσε «σοκαρισμένος. Αυτή είναι η Ελλάδα την οποία ευτυχώς την αγαπάμε, με τα θετικά και τα αρνητικά. Δεν έχει παρθεί μία ξεκάθαρη απόφαση για το τι θα κάνουμε. Μπήκαμε σε ένα στάδιο αόρατων μαχών και τάσεων. Επιδιώκουμε μία αξιοπρεπή λύση. Όσα έγιναν τι τελευταίες ημέρες δείχνουν ότι το σύστημα νοσεί πλέον σε ογκολογικό επίπεδο και είναι αναπόφευκτη η ευθανασία του. Η επιθανάτια αγωνία χρειάζεται τον δικό μας ουμανισμό»!