Βαθμολογία

Ντόσας: «Να ματώσουμε στα Γιάννενα...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Χαράλαμπος Ντόσας, ο οποίος έκανε λόγο για το χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΛ κόντρα στην ΑΕΚ.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Με χαροποιεί όταν αυτή η ομάδα δείχνει αυτό πρόσωπο. Άμα υπήρχε η ευχέρεια των βαθμών εγώ αυτό που είδα εχθές μου έφτανε και με περίσσευε. Το μόνο που θύμιζε από ΑΕΚ εχθές ήταν οι φανέλες.

Η ΑΕΛ μπήκε στο γήπεδο με το σκεπτικό που έπρεπε να μπει, σεβόμενη την ΑΕΚ. Όμως έγιναν λάθη στην αρχή, όπως αυτό του Αναστασόπουλου που ήρθε και το γκολ. Δε γίνεται να γίνονται τόσα λάθη. Έπρεπε οι παίκτες να πέσουν πάνω στον Πλατέλλα την ώρα του σουτ, αλλά και ο τερματοφύλακας να έχει καλύτερη αντίδραση.

Η αμυντική λειτουργία της ομάδας έπαιξε τον ρόλο της. Η ΑΕΚ δεν είναι η ομάδα που θα σε πιέσει, αλλά όλες τις φορές που η ΑΕΚ πέρασε το κέντρο μπορούσε να φτάσει στο γκολ.

Ο Ναζλίδης είναι πολύ καλή πάστα ποδοσφαιριστή, ο Ουρτάδο μπήκε μέσα και έδωσε όσα μπορούσε να προσφέρει. Ο Αναστασόπουλος όμως μετά το λάθος που κάνει μετά από 25 λεπτά δεν υπάρχει μέσα στο γήπεδο...

Η ΑΕΛ έπρεπε εύκολα να τελειώσει κάποιες φάσεις. Κάποιες ευκαιρίες έπρεπε να καταλήξουν στο τέρμα. Ειδικά στη φάση του Αβραάμ.

Με χαροποιεί το γεγονός πως η ΑΕΛ μέχρι και το τελευταίο λεπτό έπαιξε με την μπάλα κάτω και δίχως γιόμες.

Πρέπει να δώσουμε στην ομάδα πίστωση χρόνου και να πάμε στα Γιάννενα να ματώσουμε για τη νίκη.»