Βαθμολογία

Στο Λουτράκι ο Πουλάκος

Παίκτης του Λουτρακίου και επίσημα, είναι από την Δευτέρα (17/10) ο Γιώργος Πουλάκος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O A.O Λουτράκι ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Πουλάκου.

Ο 33χρονος Μεσσήνιος κεντρικός επιθετικός (γενν. 04/06/1983) διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό και έχει αγωνιστεί σε όλες τις εθνικές κατηγορίες όπου «μετράει»  συνολικά 259 συμμετοχές και 82 γκολ.

Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν ο Γιώργος Πουλάκος αγωνίστηκε με τα χρώματα της Τριγλίας Ραφήνας έχοντας 3 συμμετοχές και 2 γκολ.

Το Δ.Σ του Α.Ο. Λουτράκι αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον μάνατζερ κ. Νικόλαο Ζαβο για την πολύτιμη βοήθεια του έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια του Α.Ο Λουτράκι και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.»

Μετά την επισφράγιση της συμφωνίας των δύο πλευρών, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Λουτρακίου στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερες τα εξής ακόλουθα: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Καναβό και τον αντιπρόεδρο κ. Οικονόμου. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι σε μια ομάδα που τα τελευταία τρία χρόνια στη Γ’ Εθνική έχει δείξει  πολύ καλό αγωνιστικό  πρόσωπο και στον χώρο της Γ’ Εθνικής έχει ένα πολύ καλό όνομα για την οργάνωση της και για τη σοβαρότητα και φερεγγυότητα των ανθρώπων που τη διοικούν. Είχα διάφορες προτάσεις, αλλά νομίζω πως έκανα την καλύτερη επιλογή. Να έχουμε μια καλή χρονιά γεμάτη επιτυχίες και η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της.»