Βαθμολογία

Προς όλα τα ΜΜΕ και τους ρεπόρτερς ΑΕΛ...

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, μέσω της οποία γνωστοποιεί προς όλα τα ΜΜΕ εντός και εκτός Λάρισας , ότι στο εξής για οποιοδήποτε ζήτημα τους ενδιαφέρει, θα πρέπει να έρχονται σε επαφή με τον επικεφαλής της, κ. Χρήστο Τσούμαρη.

Δείτε αναλυτικά:

Η Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΛ, κάνει γνωστό προς όλα τα ΜΜΕ εντός και εκτός Λάρισας και ειδικότερα στους δημοσιογράφους που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ομάδας, ότι στο εξής για οποιοδήποτε ζήτημα τους ενδιαφέρει, θα πρέπει να έρχονται σε επαφή με τον επικεφαλής της, κ. Χρήστο Τσούμαρη. Επί του παρόντος οι τρόποι επικοινωνίας θα είναι δύο, ήτοι η αποστολή έγγραφων μηνυμάτων στην ηλεκτρονική διεύθυνση aelfc.press@gmail.com και η απ' ευθείας κλήση στο τηλέφωνο 6980919111.

Παρακαλούνται άπαντες να στείλουν άμεσα τα στοιχεία τους, όπως Μέσο, Ονοματεπώνυμο, Τηλέφωνο, email και λογαριασμό facebook, προκειμένου να επικαιροποιηθεί η σχετική λίστα, βάση της οποίας θα δημιουργηθεί τις επόμενες μέρες και σχετική ομάδα στο facebook, ώστε να διευκολυνθεί ακόμη περισσότερο η γρήγορη επικοινωνία μας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΥΜΑΡΗΣ

Δ/ΝΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΑΕ ΑΕΛ