Βαθμολογία

Τρίτη τα σπουδαία για Ρισβάνη

Το ματς με τον Ολυμπιακό χάθηκε και εν όψει ΑΕΚ τα περισσότερα βλέμματα στον Πανιώνιο είναι στραμμένα στον Ρισβάνη, ο οποίος υπενθυμίζεται πως είναι αμφίβολος λόγω θλάσης.

Ο στόπερ των Νεοσμυρνιωτών θα υποβληθεί την Τρίτη (18/10) σε υπέρηχο και αυτός επί της ουσίας θα δείξει πώς πηγαίνει η αποθεραπεία του και εάν είναι σε θέση να προλάβει τον αγώνα του Σαββάτου (22/10) στο ΟΑΚΑ.

Η προετοιμασία για το ματς με την Ένωση θα ξεκινήσει από την Τρίτη, αφού τη Δευτέρα (17/10) οι παίκτες είχαν ρεπό και την ευκαιρία να αποφορτιστούν. Υπενθυμίζεται πως επιστρέφει και ο Μπεν έχοντας εκτίσει την ποινή του.

Τέλος, αυτό που αναμφίβολα κρατούν τον Πανιώνιο από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι η εμφάνιση του Γκιοατά. Ο Αφρικανός εντυπωσίασε κερδίζοντας πολλές μονομαχίες. Έβγαλε, μάλιστα, μία σταθερότητα που δεν είχαμε δει σε άλλα ματς συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών.

Αυτό που θα έπρεπε να προβληματίσει ανεξάρτητα με τα παράπονα που υπάρχουν για τη διαιτησία ήταν η δυσκολία της ομάδας να δημιουργήσει από τη στιγμή που δεν βρήκε χώρους. Επέλεξε σχεδόν αποκλειστικά να επιτίθεται με γεμίσματα και δεν μπόρεσε να κάνει το παιχνίδι της. Το περίεργο σε αυτό είναι ότι δεν μπήκε και ο Ενγκόγκ πιο γρήγορα κι ενώ τα γεμίσματα γίνονταν το ένα μετά το άλλο, κάτι που επιβεβαιώνει πως ο Γάλλος έχει ακόμα δρόμο μπροστά του για να φτάσει στο 100%.

a-sports.gr