Βαθμολογία

Κετσπάγια: «Αποδείξαμε ότι έχουμε καρδιά»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια, μίλησε στη κάμερα μετά το τέλος του αγώνα στη Λάρισα που βρήκε νικήτρια την ομάδα του(1-2) απέναντι στην ΑΕΛ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια, έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του και στάθηκε στο ότι σήμερα απέδειξαν ότι έχουν καρδιά! Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γεωργιανού: «Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Σήμερα αποδείξαμε ότι έχουμε καρδιά. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές μου. Νικήσαμε δίκαια. Βέβαια, είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε περισσότερα γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Σημασία όμως έχουν οι τρεις βαθμοί».

Συμπληρωματικά στη συνέντευξη τύπου, τόνισε:

«Πιστεύω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες και πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη γιατί παίξαμε καλά. Προηγήθηκαμε και σταθήκαμε καλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί μετά από το ντέρμπι που χάσαμε δείξαμε ότι είμαστε μια μεγάλη ομάδα. Είχαμε ένα πρόβλημα στις στατικές φάσεις όμως πήραμε τη νίκη και από εκεί και πέρα όλα καλά.Δεν πιστεύω ότι όποια ομάδα και να παίξει σε αυτό το γήπεδο θα έχει εύκολο έργο.Τα ντέρμπι δε σου δίνουν το πρωτάθλημα, παιχνίδια όπως αυτό με την ΑΕΛ σου δίνουν το πρωτάθλημα. Σίγουρα είναι βέβαια και τα ντέρμπι είναι σημαντικά.» σχολίασε για το παιχνίδι...

«Δεν είδα τι έγινε και δεν μπορώ να κρίνω. Ωστόσο δεν είχε καμιά δουλειά να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να μιλήσει με παίκτη ή τον διαιτητή.» σχολίασε για την περίπτωση του Χριστοδουλόπουλου.