Βαθμολογία

Κορακάκης: «Πρέπει να χτίσουμε αυτοπεποίθηση»

Άλλη μία νίκη με τον Γιώργο Κορακάκη στον πάγκο του πέτυχε ο Ατρόμητος, τη δεύτερη διαδοχική εντός έδρας, κάμπτοντας την αντίσταση της Βέροιας με 1-0 την Κυριακή (16/10).

Οι Περιστεριώτες δεν έθελξαν με την απόδοσή τους, αλλά πήραν αυτό που ήθελαν και τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αυτό μετρά σύμφωνα με τον προπονητή τους, ο οποίος είναι ικανοποιημένος με το μηδέν παθητικό για τρίτο σερί ματς.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Πολύ σημαντική νίκη. Τρίτο θετικό αποτέλεσμα. Είχαμε βελτίωση στο επιθετικό μας κομμάτι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια μας πίεσε, χωρίς όμως να δημιουργήσει ευκαιρίες. Ήταν αγχωτικό το τέλος. Πρέπει να ισορροπήσουμε και στις δύο πλευρές. Πρέπει να χτίσουμε αυτοπεποίθηση και να βάλουμε νέα πράγματα στη λειτουργία της ομάδας μας. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών.

Είχαμε ισορροπία στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει αυτό να το διατηρήσουμε σε περισσότερα λεπτά της αναμέτρησης. Είμαι επίσης πάρα πολύ ικανοποιημένος που κρατήσαμε το μηδέν για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι».