Βαθμολογία

Γράφας: «Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω»

Με άδεια χέρια έφυγε από το Περιστέρι το απόγευμα της Κυριακής (16/10) η Βέροια, η οποία έχασε με 1-0 από τον Ατρόμητο σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι.

Ο Θωμάς Γράφας στη συνέντευξη Τύπου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το αποτέλεσμα εκτιμώντας πως η ομάδα του έπρεπε να πάρει κάτι καλύτερο, ενώ είπε πως με τέτοιες εμφανίσεις η «Βασίλισσα του Βορρά» δεν φοβάται τίποτα.

Αναλυτικά: «Παρότι απέναντι μας είχαμε μια αρκετά καλή ομάδα, η Βέροια δικαιούται να πάρει κάτι παραπάνω. Πληρώσαμε ένα καλό 15λεπτο-20λεπτο. Δεν απειληθήκαμε καθόλου και η Βέροια είχε κυριαρχία. Η ομάδα παρουσιάζεται βελτιωμένη αγώνα με τον αγώνα. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί είχαν υπομονή και ήξεραν τι ήθελαν στο γήπεδο, αλλά δεν μπορέσαμε να φύγουμε με κάτι θετικό από το σημερινό ματς.

Το σκεπτικό της ομάδας είναι να παρουσιάζει ένα πρόσωπο πιο βελτιωμένο και να ξέρει τι θέλει στο γήπεδο. Παιχνίδι με το παιχνίδι αυτό γίνεται. Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος και να μην έχουμε άγχος. Με εμφανίσεις σαν αυτές δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».