Βαθμολογία

«Όταν δημιουργείς, σημαίνει ότι δουλεύεις»

Η νίκη ήρθε για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ηρακλή και αυτό είναι το σημαντικό. Ωστόσο, αυτό που άπαντες σχολιάζουν είναι το γεγονός πως για ένα ακόμη ματς χάθηκαν πολλές ευκαιρίες από τους «ασπρόμαυρους».

Αυτό ήταν και το θέμα που μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στη συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος παραδέχτηκε πως άπαντες στην ομάδα δουλεύουν για να το βελτιώσουν. Αναλυτικά:

«Αν δούμε τις τελικές φάσεις που κάναμε στα τελευταία παιχνίδια, θα καταλάβουμε πως άλλες ομάδες δεν έχουν κάνει ούτε τις μισές στο πρωτάθλημα. Όταν δημιουργείς πολλές φάσεις σημαίνει ότι δουλεύεις. Η ομάδα κυνηγάει το γκολ, κυνήγησε και σήμερα το 2-0, χάσαμε πολλές ευκαιρίες, θα στρώσει και αυτό στην συνέχεια, τουλάχιστον σε κάθε τρεις φάσεις πρέπει να βάζουμε γκολ. Οι παίκτες το καταλαβαίνουν αυτό και δουλεύουμε πάνω σε αυτό τον τομέα. Μόνο με δουλειά μπορεί να αλλάξει αυτό».

Ερωτηθείς για τους Μαλεζά και Λέοβατς, είπε: «Ο Μαλεζάς έχει πρόβλημα με τον αστράγαλο, ακόμα δεν μπορώ να ξέρω το μέγεθος του προβλήματος. Ο Λέοβατς είχε και πριν το παιχνίδι πρόβλημα στον προσαγωγό, το είχε όλη την εβδομάδα αλλά έκανε προπονήσεις. Στο ημίχρονο ένιωσε περισσότερο ενοχλήσεις και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν «τελείωνε» το παιχνίδι με δεύτερο τέρμα, την ώρα που και ο Ηρακλής πίεζε για την ισοφαρίσει, είπε: «Αν γυρίσουμε πίσω στα προηγούμενα παιχνίδια, θα δούμε ότι μπορούσαμε να τα καθαρίσουμε πιο νωρίς. Η ομάδα δουλεύει, κυνηγάει το γκολ, είχαμε κάποια λάθη και θα προσπαθήσω να τα διορθώσω αυτά με τους παίκτες μου».