Βαθμολογία

Δεν αποδέχεται την παραίτηση Παπαδόπουλου

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (1-0) από τον ΠΑΟΚ ότι έχει θέσει την παραίτησή του στη διοίκηση του Ηρακλή. Ωστόσο, η "κυανόλευκη" ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι δεν την κάνει αποδεκτή.

Αργά το βράδυ της Κυριακής (16/10) η "κυανόλευκη" ΠΑΕ ανέφερε: "Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει ότι δεν κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Νίκου Παπαδόπουλου. Η ομάδα μας ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και μαζί θα πορευτούμε, ενωμένοι, σ” αυτή τη δύσκολη διαδρομή".

Ιντζόγλου: "Αδικιθήκαμε"

Παράπονα για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ εξέφρασαν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, Ιντζόγλου και Κούρος, σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση. Ο πρώτος είπε: "Η ομάδα μπορεί να είχε πολλές απουσίες αλλά δουλέψαμε πολύ στο σύστημα.

Δεν μπήκαμε καλά στο ματς, δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ και το δεύτερο χτύπημα ήταν η αποβολή. Παλέψαμε, ο διαιτητής δεν ήταν τόσο καλός σήμερα και θεωρώ πως αδικηθήκαμε σε μερικά σημεία, δικαιούμασταν τουλάχιστον την ισοφάριση. Έλειπε η τελική προσπάθεια για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Πολλά μπράβο στα παιδιά για το πάθος και τη δύναμη και πως δεν παρατήσαμε ποτέ το ματς. Θεωρώ ότι ο κόουτς κάνει πολύ καλή δουλειά και κρατάει όλη την ομάδα δεμένη. Δεν ξέρω τι τον ώθησε σε αυτή την πράξη αλλά πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και θα τον έχουμε μαζί μας".

Ο Κούρος από την πλευρά του δήλωσε στη Nova: "Ένα άσχημο αποτέλεσμα. Μείναμε πολύ νωρίς και χωρίς λόγο με δέκα παίκτες αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Πολλές φορές όμως χρειάζεσαι κι άλλους παράγοντες μαζί σου. Αδικηθήκαμε σε κάποιες φάσεις, δεν μένουμε σε αυτό".