Βαθμολογία

Το πρωί της Δευτέρας η αποστολή της ΑΕΛ

Το πρωί της Δευτέρας (17/10) θα γίνει γνωστή η αποστολή της ΑΕΛ για την αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ στο AEL FC ARENA στις 19:30 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Επίσης όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ η προπώληση των εισιτηρίων την Δευτέρα θα γίνεται από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ στην οδό Κύπρου 72 και από το γήπεδο μέχρι τις 19:30.

Τέλος η παράδοση των καρτών διαρκείας θα γίνει σε λίγες μέρες και σίγουρα πριν την επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Πανιώνιο στις 29 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

α) Η αποστολή της ΑΕΛ για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ θα επιλεγεί από τον Άγγελο Αναστασιάδη στο πρωϊνό ραντεβού της ομάδας. Αναγκαστικά απόντες θα είναι οι τραυματίες Ξενοδόχοφ, Βαρέλα και Καρατάσος.

β) Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται αύριο από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. από τα γραφεία της ΠΑΕ (Κύπρου 72, 5ος όροφος) και από το AEL FC ARENA ως τις 7.30 μ.μ. Υπενθυμίζεται πως για την αγορά απαιτείται ονοματεπώνυμο και ΑΜΚΑ.

γ) Η παράδοση των καρτών διαρκείας στους κατόχους τους θα γίνει σε λίγες ημέρες και σίγουρα πριν την επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση. Ως εκ τούτου ο αγώνας με την ΑΕΚ θα είναι ο τελευταίος στον οποίο θα εισέλθουν με τα παραστατικά αγοράς.