Βαθμολογία

Ατρόμητος - Βέροια 1-0

Ο Ατρόμητος χάρη σ' ένα ωραίο γκολ του Μαρτίν Τόνσο στο 27ο λεπτό πήρε μεγάλη νίκη επί της Βέροιας (1-0), μένοντας για τρίτο σερί ματς αήττητος.

Από το 20΄ και μετά ο Ατρόμητος πάταγε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο με τους Κεϊτά και Ούμπιδες να κερδίζουν τη μάχη του κέντρου.Η πρώτη απειλή προς την εστία της Βέροιας σημειώθηκε στο 23΄ με τον Τόνσο να κάνει ωραία ατομική ενέργεια, να πιάνει το δυνατό σουτ και την μπάλα να περνά λίγο άουτ. Τρία λεπτά αργότερα (23΄) ο Αργεντινός πέτυχε το πρώτο του γκολ την Ελλάδα.

Στην επανάληψη η Βέροια έψαξε από νωρίς το γκολ της ισοφάρισης, όμως οι γηπεδούχοι έδειξαν διάθεση να κλείσουν καλά τους χώρους προς την εστία του Γκορμπούνοφ, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν την κόντρα και να φτάσουν σε ένα δέυτερο τέρμα, δίχως όμως να τα καταφέρνουν.

Ατρόμητος (Κορακάκης): Γκορμπούνοφ-Μπίτολο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης-Κεϊτά (82΄ Κοντοές), Ούμπιδες, Στόιτσεφ (60΄ Μπάγκα), Τόνσο, Βασιλείου-Παπαδόπουλος (64΄ Λε Ταλέκ)

Βέροια (Γράφας): Λόπεθ-Μαλόν, Κάλι, Μαραγκός, Ναβαλόβσκι-Μπαλάφας, Άρτσε, Χαροντάκης (61΄ Βασιλαντωνόπουλος), Μελικιώτης (70΄ Βίτι), Σισίνιο (88΄ Αντώνης)-Καπετάνος