Βαθμολογία

«Βυσσινί» θύελλα στην Γλυφάδα, 3-0 τον Οδυσσέα (pics)

Πρεμιέρα με το δεξί για την γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ η οποία ήταν καταιγιστική και επικράτησε στο Δημοτικό γήπεδο Γλυφάδας με σκορ 3-0 απέναντι στον Οδυσσέα Γλυφάδας.

Οι παίκτριες του Νίκου Γκαλίτσιου παρότι νεοφώτιστες στην κατηγορία ήταν ανώτερες καθ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια έφτασαν στο τρίποντο, ενώ αν ήταν πιο προσεκτικές το σκορ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Το athleticlarissa ήταν το μοναδικό ΜΜΕ από την πόλη της Λάρισας που έδωσε το παρών στην αναμέτρηση η οποία διεξήχθη σε γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα αν και αυτός ήταν σε κακή κατάσταση, αλλά με πάρα πολύ καλό καιρό και ιδανικές καιρικές συνθήκες.

Μια ΑΕΛ η οποία ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο όπου πέτυχε ένα γκολ, είχε δυο δοκάρια και πολλές ευκαιρίες, ενώ το γρήγορο 0-2 στις αρχές της επανάληψης ουσιαστικά έκρινε και την αναμέτρηση με την ομάδα του Νίκου Γκαλίτσιου να έχει σε μεγάλη μέρα την Γιόβαννα Σρετένοβιτς που πέτυχε 2 τέρματα, το δεύτερο μάλιστα για high lights, απέναντι σε μια ομάδα που δεν απείλησε ουσιαστικά καθόλου την λαρισινή ομάδα.

Στο 16' η Λόγου με ένα μακρινό σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της αθηναϊκής ομάδας, ενώ δυο λεπτά αργότερα η Ζντράβκοβιτς επιχείρησε ένα σουτ δίχως να βρει στόχο, για να έρθει στο 20' το δεύτερο δοκάρι για τα κορίτσια του Γκαλίτσιου με το σουτ της Κόλλια.

Η Χριστίνα Κόλλια απείλησε επίσης και στο 22' με την κεφαλιά της να φεύγει λίγο άουτ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα η ίδια με κοντινό σουτ έκανε το 0-1 για την ΑΕΛ και ενώ ένα λεπτό νωρίτερα προηγήθηκε τετ-α-τετ της Σρετένοβιτς που κατέληξε άουτ.

Παρά το 0-1 οι παίκτριες της "βυσσινί" ομάδας συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 35' η Λόγου απείλησε με σουτ που μπλόκαρε η Βαΐτση, ενώ στο 41' από δικιά της σέντρα η Χριστοφορίδη έκανε το σουτ για να μπλοκάρει η τερματοφύλακας της αθηναϊκής ομάδας. Τελευταία καλή φάση για το πρώτο μέρος το σουτ της Λόγου στο 45' που επίσης μπλόκαρε η Βαΐτση.

Με την έναρξη της επανάληψης οι φιλοξενούμενες έφτασαν στο 0-2 όταν στο 47' από αδράνεις της άμυνας της Γλυφάδας η Γιόβαννα Σρετένοβιτς από κοντά με ιδανικό πλασέ σκόραρε το δεύτερο γκολ της "βυσσινί" ομάδας.

Στο 63' η ΑΕΛ έφτασε και στο 0-3 με τρομερό σουτ εκτός περιοχής της Σρετένοβιτς, ένα γκολ επιπέδου Super League, με την ίδια να απειλεί επίσης στο 73' και στο 79' με σουτ τα οποία έδιωξε δύσκολα η Βαΐτση με το 0-3 να αποτελεί το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Πρεμιέρα λοιπόν με το δεξί για την ΑΕΛ και πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ολυμπιάδα Υμηττού στην Λάρισα.

Διαιτησία: Μπαλαχούτης (Βογιατζιδάκι, Ρίζος).

Γλυφάδα (Γιώργος Βαΐτσης): Βαΐτση, Γαβαλά, Φράγκου, Παπαδοπούλου (33' λ.τ. Μελάκη), Παπακώστα, Θωμοπούλου, Μπαζάκα, Λάγιου, Καπέλλου (60' Αναστασίου), Τερζή, Μακρή.

ΑΕΛ (Νίκος Γκαλίτσιος): Νάση, Κούκου, Τσούκα, Σωτηριάδη, Ρήγα (73' Αγγέλου), Πουρλιώτη, Ζντράβκοβιτς, Σρετένοβιτς, Λόγου (75' Σακελλάρη), Κόλλια, Χριστοφορίδη (78' Ακριβούλη).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ