Βαθμολογία

Ευχαριστημένος ο Μιλόγεβιτς

Την ικανοποίησή του παρά τη σαββατιάτικη (15/10) ήττα από τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός του Πανιωνίου επεσήμανε ότι ο αντίπαλος «δεν είχε κλασικές ευκαιρίες», δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους παίκτες του, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δέχθηκε γκολ από στημένες φάσεις.

Αρχικά, ο Μιλόγεβιτς είπε: «Νομίζω ότι ήταν ένα πραγματικό παιχνίδι που και οι δυο ομάδες ήθελαν τη νίκη, ήταν ένα ματς που τα είχε όλα. Ξέραμε τα δυνατά σημεία του Ολυμπιακού και η αλήθεια είναι ότι δεν είχε κλασικές ευκαιρίες. Έχουμε δεχτεί δύο γκολ από στημένα που είχαμε χάσει την συγκέντρωση.

Μετά το 1-0 προσπαθήσαμε και στο ημίχρονο είπαμε να βγούμε μπροστά γιατί το σκορ ήταν ανοικτό αλλά στη συνέχεια ήρθε το δεύτερο γκολ κι έγιναν πιο δύσκολα τα πράγματα. Με την αποβολή του παίκτη του Ολυμπιακού προσπαθήσαμε ρισκάραμε αλλά κι εμείς δεχτήκαμε κόκκινη κάρτα

Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια είμαι ευχαριστημένος. Έγιναν λάθη αλλά παίζαμε με μια ομάδα που είναι η πρωταθλήτρια».

Αναφορικά με τις απουσίες, όπως εκείνη του Ρισβάνη, ο τεχνικός του Πανιωνίου σχολίασε: «Για μας κάποιοι παίκτες είναι ιδιαίτερα σημαντικοί και δεν έχουμε την πολυτέλεια να τους αντικαταστήσουμε, αλλά και αυτοί που αγωνίστηκαν έδειξαν ότι είναι καλοί».

Όσον αφορά στην περίπτωση του Μασούντ, ο Μιλόγεβιτς απάντησε με χιούμορ: «Να μην τον μαρκάρει ο αντίπαλος (γέλια). Ο Μασούντ είναι ποιοτικός παίκτης που δίνει το κάτι παραπάνω, αλλά η ομάδα δεν είναι μόνο ο Μασούντ».

Τέλος, ερωτηθείς αν θεωρεί ότι καθυστέρησε να κάνει αλλαγές, απάντησε: «Θέλαμε να ρισκάρουμε και ρισκάραμε αλλάξαμε και σύστημα. Τώρα αν έγινε 5 η 10 λεπτά αργότερα είναι σχετικό.

Αν είχαν πετύχει θα λέγαμε ότι ήταν πετυχημένες, τώρα που δεν πέτυχαν δεν είναι. Μην ξεχνάτε ότι παίζαμε και με τον Ολυμπιακό. Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και τα γκολ του Ολυμπιακού είναι από στημένες φάσεις».