Βαθμολογία

Προβληματισμένος ο Μπέντο

Ο Πάουλο Μπέντο δεν χαρακτήρισε κακή την εικόνα της ομάδας του στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο εξέφρασε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι «δεν είχαμε συνέχεια στο παιχνίδι μας».

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το σαββατιάτικο (15/10) ματς με τον Πανιώνιο, ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι υπάρχουν τομείς που χρήζουν βελτίωσης, ενώ επεσήμανε ότι αυτή η νίκη του άφησε μία ωραία γεύση.

Ερωτηθείς, αρχικά, αν τον προβλημάτισε η εικόνα των αμυντικών ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ο Μπέντο απάντησε: «Δεν πιστεύω πως απόψε δώσαμε ευκαιρίες . Δεν ήμασταν κακοί απλά παίξαμε με κάποιο ρίσκο στην επίθεση.

Μετά από το γκολ είχαμε καλύτερο έλεγχο του παιχνιδιού. Δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα. Στην αρχή έγιναν κάποια λάθη που θα μπορούσαν να αποφευχθούν όμως μετά βελτιωθήκαμε και παίξαμε πιο οργανωμένα».

Κληθείς να σχολιάσει τι περίμενε να δει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Πορτογάλος σημείωσε: «Η αλήθεια είναι πως πάντα υπάρχουν δυσκολίες μετά από μια διακοπή καθώς οι παίκτες δεν βρίσκονται για πολύ μαζί στις προπονήσεις. Όμως δεν ψάχνουμε δικαιολογίες.

Αυτό που δεν μου άρεσε σήμερα είναι πως δεν είχαμε συνέχεια στο παιχνίδι μας. Δεν μας δημιούργησε προβλήματα ο αντίπαλος, απλά εμείς ρισκάραμε λίγο παραπάνω. Εμείς δυσκολέψαμε περισσότερο τον εαυτό μας».

Κατόπιν ρωτήθηκε αν νίκες όπως αυτή κάνουν τη διαφορά στην υπόθεση τίτλος: «Η ομάδα που θα έχει πιο σταθερή πορεία, αυτή θα πάρει το πρωτάθλημα. Με εξαίρεση ένα παιχνίδι που χάσαμε, όπου δεν αξίζαμε την ήττα στα υπόλοιπα ματς δείξαμε πως είχαμε μια συνέχεια. Έχουμε βέβαια να βελτιώσουμε πράγματα. Μας αφήνει αυτή η νίκη πάντως μια ωραία γεύση».

Τέλος, αναφορικά με τον Φορτούνη και αν θα είναι έτοιμος με την Αστάνα σχολίασε: «Είναι σε καλή κατάσταση και χθες προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους παίκτες».