Βαθμολογία

Χωρίς δύο ο Απόλλων Λάρισας στον Βόλο

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο (15/10) με την διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας για το κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό για την 1η αγωνιστική του κυπέλλου Γ' Εθνικής.

Μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας της Λάρισας Σάκης Θεοδοσιάδης ανακοίνωσε και την αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με την ομάδα της Μαγνησίας στην οποία δεν βρίσκεται ο τραυματίας Νίκος Συράκος που τραυματίσθηκε στις αρχές της εβδομάδας και ο οποίος θα απουσιάσει για έναν περίπου μήνα, όπως αποφάνθηκε το ιατρικό επιτελείο.

Εκτός αποστολής επίσης έμεινε και ο Γιάννης Φιρινίδης, τον οποίο ο τεχνικός του Απόλλωνα άφησε εκτός προκειμένου να ξεκουραστεί, αλλά και για να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Άγγελο Σταυράκη.

Πέραν των δύο προαναφερόμενων παικτών όλοι οι υπόλοιποι, 21 ποδοσφαιριστές, ταξιδεύουν στον Βόλο, με μοναδικό στόχο να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να κυνηγήσουν την πρόκριση, με τις πιθανότητες που τους αναλογούν.

Αναλυτικά την αποστολή του Απόλλωνα αποτελούν οι: Σταυράκης, Κουρδής, Σάββας, Χολέβας, Παπαδόπουλος, Ανδρέου, Ιορδανίδης, Γιαννακόπουλος, Ιβανίδης, Σουλίδης, Διβανές, Καμπέρης, Αγριόδημος, Γεωργίου, Σαχινίδης, Κυριάκος, Καμπλιώνης, Πέντα, Χαραλαμπίδης, Κολοβός, Γκουντρουμπής.