Βαθμολογία

Εύκολο απόγευμα για Ηρακλή Λάρισας, 4-0 τον Αβέρωφ

Αναμέτρηση είχαμε σήμερα (15/10) με τον Ηρακλή Λάρισας να φιλοξενεί το Αβέρωφ στο γήπεδο της Νεάπολης για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ και να επικρατεί με 4-0 κάνοντας το 6/6.

Δυναμικά ξεκίνησαν το παιχνίδι και οι δύο ομάδες με την κατοχή και την δύναμη να κυριαρχεί στο κέντρο του γηπέδου. Προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι το ιδιαίτερο.

Συγκεκριμένα στο 15' ο Ζαφειρίου μετά από ατομική ενέργεια βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα χωρίς όμως να καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Λίγα λεπτά αργότερα στο 26' ευκαιρία για το Αβέρωφ όταν ο Ζαφειρούλης βρέθηκε τετ-α-τετ όμως ο Μαγαζιώτης με εντυπωσιακή αλλά δύσκολη απόκρουση κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Ωστόσο δεν είχαμε κάτι αξιοσημείωτο πέρα από τις δύο αυτές ευκαιρίες με τον Ηρακλή να πιέζει και να προσπαθεί για κάποιο γκολ κάτι που δεν έγινε και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες με 0-0.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ηρακλής Λάρισας ήταν αυτός που μπήκε δυναμικά ανοίγοντας το σκορ με ένα εξαιρετικό σουτ του Καλπία στο 69' και σαν να μην έφτανε αυτό λίγα λεπτά αργότερα στο 72' μετά από συνεργασία του Αποστόλου με τον Ζαφειρίου ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 2-0.

Στο 80' ο Ηρακλής Λάρισας ανέβασε και άλλο τον δείκτη του σκορ αυτή τη φορά με τον Σουλτούκη όταν μετά από σουτ κατάφερε να πετύχει το 3-0. Τον τελευταίο λόγο είχε ο Σπανός ο οποίος μετά από πάσα του Πατσή διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Ηρακλής Λάρισας (Γ. Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Πατσής, Λιανός, Κυρίτσης, Μολάς, Σπανός, Αποστόλου, Μπαμης, Καλπίας, Γκιουρσάνης, Ζαφειρίου.

Αβέρωφ Λάρισας (Α. Ευαγγέλου): Μάνος (80' Λεμονής), Καραλής, Σωτήρης, Δεμεστίχας, Γκουτσιούδης, Κοτρώτσιος Χ, Κοτρώτσιος Α., Πατρίκης, Βασίλεφ (72' Γκαραβέλης), Καρυπίδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Στάικος,Γκάγκας,Τσατσαρώνης

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ