Βαθμολογία

Νίκη για Δαμασιακό, 4-1 τα Βούναινα

Νίκη με σκορ 4-1 πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου (15/10) η ομάδα του Δαμασιακού κόντρα στα Βούναινα τα οποία νίκησε με 4-1 για την 6η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, παρουσία περίπου 150 φιλάθλων και σε πολύ ωραία καιρό, ανάμεσα στις δυο ομάδες, τα Βούναινα αν και προηγήθηκαν στην αναμέτρηση εν τούτοις δεν μπόρεσαν να πάρουν αποτέλεσμα στην έδρα του Δαμασιακού ο οποίος είχε σε μεγάλη μέρα τον Λούτσο που πέτυχε χατ-τρικ.

Η ομάδα των Βουναίνων άνοιξε το σκορ στο 10' όταν ο Γκομοσίδης εκτέλεσε κόρνερ ο Κοτρώτσιος πήρε την μπάλα, σούταρε και από τις κόντρες επωφελήθηκε ο Πρικασάρου για να κάνει από κοντά το 0-1. Πέντε λεπτά αργότερα τα Βούναινα απείλησαν όταν σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσαπραζή ο Τσανάς από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 20' ο Δαμασιακός έφτασε στο 1-1 όταν ύστερα από κόντρα στην περιοχή ο Ραπτοτάσιος έγινε κάτοχος της μπάλας, ο Τσάλτας έκανε το πρώτο σουτ με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και στην επαναφορά ο Λούτσος από κοντά έφερε το ματς στα ίσια.

Εν συνεχεία οι φιλοξενούμενοι είχαν δυο πολύ καλές ευκαιρίες στο δίλεπτο 30-31 η πρώτη με τον πολύ μαχητικό Σπανό το σουτ του οποίου έδιωξε σε κόρνερ ο Μιγδάνης και η δεύτερη με την κοντινή κεφαλιά του Πρικασάρου που κατέληξε πάνω από τα δοκάρια. Τελευταία καλή φάση για το πρώτο μέρος και ήταν για τους γηπεδούχους όταν στο 35' ο Ραπτοτάσιος έκανε ωραίο σουτ εξίσου όμως ωραία και η επέμβαση του Ζεϊμπέκη σε κόρνερ.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 49' εκτέλεση φάουλ του Μερτζανίδη για τα Βούναινα έδιωξε με τις γροθιές ο Μιγδάνης, ενώ στην συνέχεια το ματς ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του Κώστα Καζάκη που έφτασε και στην νίκη με 4-1.

Αρχικά στο 50' σε αντεπίθεση ο Λούτσος σε κενή εστία έκανε το 2-1, ενώ στο 52' κοντινή κεφαλιά του Τσιάλτα η μπάλα πέρασε άουτ και με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Τσαπραζής με σουτ δεν μπόρεσε να βρει εστία.

Στο 63' ο Μπακαΐνης αφού ξέφυγε από την άμυνα πάσαρε στον Λούτσο που πέτυχε το 3-1 κάνοντας παράλληλα και χατ-τρικ, ενώ στο 90' ο Τσιάλτας έστρωσε ωραία στον Μουσιάρη Θ. που σκόραρε για το τελικό 4-1.

Διαιτησία: Μπουρουζίκας (Μάνος, Παπαδημητρίου).

Δαμασιακός (Κώστας Καζάκης): Μιγδάνης, Μπακαΐνης, Λέτσιος Κ., Λέτσιος Γ., Ντόπος Χ., Τσιάλτας, Μόκκας, Ραπτοτάσιος (85' Οικονόμου), Λούτσος, Λέτσιος Σ. (78' Μουσιάρης Θ.), Καρατζιόλης (46' Δούκας).

Βούναινα (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Ζεϊμπέκης, Κοτρώτσιος, Πατσιούρας (65' Χριστοδούλου Σ.), Τσαπράζης, Χατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης, Γκομοσίδης, Πρισακάρου (60' Χατζηλιάδης Κ.), Τσανάς (65΄ Κουτής), Σπανός, Χριστοδούλου Κ.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ