Βαθμολογία

Να ξεκινήσει με το «δεξί» κόντρα στη Γλυφάδα

Μόλις πριν από λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε η άφιξη της αποστολής, για τη Γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ στην Αθήνα.

Ένα παραλιακό ξενοδοχείο της Γλυφάδας αναμένεται να φιλοξενήσει τις «βυσσινί» παίκτριες, αλλά και το υπόλοιπο επιτελείο της ΑΕΛ, όπου αύριο (16/10) καλείται να αναμετρηθεί με την Γλυφάδα (13:00), στο δημοτικό γήπεδο Γλυφάδας.

Κάθε αρχή και δύσκολη ... και η πρεμιέρα του πρωταθλήματος για το «βυσσινί» συγκρότημα, μόνο εύκολη υπόθεση δε φαντάζει.

Εντούτοις η αισιοδοξία είναι έκδηλη στο «στρατόπεδο» της «Βασίλισσας του Κάμπου» και ο τεχνικός του συλλόγου, Νίκος Γκαλίτσιος, απλά περιμένει από τις παίκτριες του να βγάλουν στο γήπεδο αυτά που δούλεψαν στην προετοιμασία, όλο αυτό το διάστημα.

Ο προπονητής του συλλόγου δεν μπορεί να υπολογίζει για αυτόν τον αγώνα την τιμωρημένη απο πέρυσι Σίσκου αλλά και την Γαγάρα, η οποία ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες από μία ίωση, επέλεξε τελικά να πάρει μαζί του τις παρακάτω δεκαοχτώ αθλήτριες:

1. ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
2. ΑΚΡΙΒΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
3. ΒΛΑΣΙΑΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
4. ΖΝΤΡΑΒΚΟΒΙΤΣ ΙΒΑΝΑ
5. ΚΟΛΛΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
6. ΚΟΥΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
7. ΛΟΓΟΥ ΦΑΙΔΡΑ
8. ΜΙΡΤΑΙ ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ
9. ΜΠΛΕΛΜΕΖΑ ΞΕΝΙΑ
10. ΜΠΟΥΜΠΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
11. ΝΑΣΗ ΖΩΗ
12. ΠΟΥΡΛΙΩΤΗ ΜΑΡΙΝΑ
13. ΡΗΓΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
14. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ ΣΟΦΙΑ
15. ΣΡΕΤΕΝΟΒΙΤΣ ΓΙΟΒΑΝΑ
16. ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
17. ΤΣΟΥΚΑ ΡΟΜΙΝΑ
18. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ ΜΑΡΙΑ

Το Athleticlarissa.gr βρίσκεται μαζί με την αποστολή στην Αθήνα και θα σας μεταφέρει το κλίμα μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης, αλλά και τον «απόηχο» της αναμέτρησης των «βυσσινί»...