Βαθμολογία

Με 20 παίκτες η ΑΕΚ στην Λάρισα

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι στην Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ το απόγευμα της Δευτέρας (17/10) στο AEL FC ARENA στην αναμέτρηση με την οποία θα πέσει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής.

Η Ένωση θα ταξιδέψει για την θεσσαλική πρωτεύουσα με 20 παίκτες στην αποστολή στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται ο τιμωρημένος Πατίτο καθώς και ο Τζόλεον Λέσκοτ ο οποίος υποβλήθηκε με επιτυχία σε αρθροσκόπηση στο Λονδίνο από τον γιατρό του Αντι Γουίλιαμς. Μάλιστα ενημέρωσε ο ίδιος το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ και αναμένεται και η επίσημη ενημέρωση από τον Βρετανό γιατρό και εν συνεχεία θα ακολουθήσει η αποθεραπεία του ποδοσφαιριστή.

Κατα τα άλλα στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στα Σπάτα ο Χουάν Ντίας υπέστη κάκωση στην επιγονατίδα και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί στην αυριανή προπόνηση στις 12:00 που θα είναι και η τελευταία καθώς εν συνεχεία η αποστολή θα αναχωρήσει για την Λάρισα.

Αναλυτικά την αποστολή της ΑΕΚ αποτελούν οι: Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Ντίντακ, Ντίας, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μανωλάς, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Πλατέλλας, Μπακασέτας, Αραβίδης, Πέκχαρτ, Αλμέιδα.