Βαθμολογία

Δεν κράτησε το «τρίποντο» μέχρι τέλους η Κ20...

Αποφασισμένη -όχι όμως μέχρι τέλους- μπήκε σήμερα η Κ20 της ΑΕΛ στο στάδιο Αλκαζάρ και παρότι πήρε «ισχυρό» προβάδισμα (2-0) απέναντι στην αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα της ΑΕΚ, δεν μπόρεσε να αντέξει και ισοφαρίστηκε (2-2) σε ένα εντυπωσιακό παχνίδι.

Δείτε χαρακτηριστικά τι αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ, σχετικά με την αναμέτρηση της Κ20 των «βυσσινί»:

Οι νεαροί του Σάκη Αναστασιάδη ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και προηγήθηκαν με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι των Κεϊτά (10') και Χοτζάλι (23'). Η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε σε αντίστοιχες ανατροπές των Μακρή και Κουσιά στην αντίπαλη περιοχή.

Στην δεύτερη μάλιστα περίπτωση υπήρξε ανησυχία για σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ στο γόνατο. Για κάθε ενδεχόμενο, ο Κουσιάς διεκομήσθη με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο (φωτο), όπου δυστυχώς μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε βαρύ διάστρεμμα, το οποίο θα τον κρατήσει για αρκετές μέρες εκτός αγωνιστικών χώρων.

Το περιστατικό και η διακοπή που προκάλεσε, επηρρέασε την απόδοση των "βυσσινί", με συνέπεια οι φιλοξενούμενοι να ανακάμψουν, να μειώσουν στο 33' επίσης με εύστοχο πέναλτι του Τσέλιου, στο οποίο υπέπεσε ο Κυρίτσης τραβώντας απ' την φανέλα τον Ασπρογιάννη.

Στη συνέχεια ο αγώνας ισορρόπησε και χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τον Στυλιώτη να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 70', με κοντινή προβολή.

Δικαίως παίκτες, πάγκος και φίλαθλοι, διαμαρτυρήθηκαν έντονα εκ μέρους της ΑΕΛ στη λήξη της αναμέτρησης, καθώς στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ακυρώθηκε κακώς ως οφ σάιντ, γκολ του Τζέκα.

Η σύνθση με την οποία παρατάχθηκε η ΑΕΛ στον αγωνιστικό χώρο:

Παπαπολυμέρου, Κυρίτσης, Παπαδόπουλος, Ναλμπάντης, Καλούσης, Γεωργακόπουλος, Μακρής, Kουσιάς, Καραλούλης, Κεϊτά, Χατζής.

Ως αλλαγές αγωνίστηκαν συνάμα οι:  (82′) Αναγνώστης, (27′ ) Χατζής, (77′ )Τζέκα