Βαθμολογία

Ντόσας: «Νίκες με τέτοιες ομάδες δίνουν άλλη ψυχολογία»

Στο ΑΕΛ Radio και την εκπομπή «Forza Ντίνο» του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ Μπάμπης Ντόσας.

Ο παλαίμαχος παίκτης των "βυσσινί" εμφανίστηκε αισιόδοξος για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ και τόνισε ότι τέτοιες νίκες δίνουν ακόμα μεγαλύτερη ψυχολογία στην ομάδα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Ντόσα:

«Αισιοδοξία υπάρχει από όλους μας, αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι φανέλα μιας ομάδας μεγαλώνει από τέτοιες νίκες, η ΑΕΛ δυστυχώς για τους σημερινούς ποδοσφαιριστές έχει την απαίτηση των φιλάθλων να δείξει αμέσως πράγματα, όλοι έχουν υπέρογκες προσδοκίες, αυτό είναι ένα βάρος για τους παίκτες, αλλά και αυτοί παίζουν σε αυτή την ομάδα η οποία έχει ένα μέταλλο και μια ιστορία που θα πρέπει οι συνεχιστές αυτής της ομάδας να κουβαλούν πάντα αυτό το βάρος. Συν τοις άλλοις ανέβηκε και ο πήχης από την νίκη με τον Ολυμπιακό, τον πρωταθλητή της τελευταίας εικοσαετίας, καταλαβαίνετε λοιπόν ότι με μια ομάδα υποδεέστερη τα τελευταία χρόνια όπως είναι η ΑΕΚ στόχος είναι να παρθεί η νίκη. Προσωπικά θα έλεγα πρέπει να υπάρχει υπομονή, για την ΑΕΛ καλή θα είναι και η ισοπαλία, αν δεν έρθει νίκη.

Κάνοντας ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που είναι επίδοξη πρωταθλήτρια και παραμένει μια μεγάλη ομάδα και εμείς να αντιπαραθέσουμε το ταλέντο της ομάδας από τα Ελληνόπουλα που έχουμε. Θα είναι στο γήπεδο και ο ομοσπονδιακός προπονητής είναι ακόμα αβαντάζ αυτό για τους νέους παίκτες να παίξουν καλά και να έχουν όραμα να κληθούν στην Εθνική. Παιδιά που είναι το μέλλον της Εθνικής παίζουν στην Λάρισα και πιστεύω για αυτό το λόγο έρχεται ο κ. Σκίμπε και θα πρέπει αν μπορούμε να έχουμε μια κλήση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που είναι ευτυχές γεγονός. Η ΑΕΛ να ξέρετε ήρθε για να προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα. Επίσης παράλληλα με την ομάδα που προχωράει προχωράμε και εμείς μαζί της, ακόμα και ο μεγαλομέτοχος έχει κάνει τρομακτικά βήματα, δηλαδή άλλος ήταν πέρσι, άλλος ήταν φέτος. Αυτό γίνεται γιατί υπάρχει άλλη αίγλη στην μεγάλη κατηγορία και κοιτάς να προσαρμοστείς.

Σαφέστατα και λες ότι χτίζω χαρακτήρα με τις εμφανίσεις όπως και με νίκες στιλ Ολυμπιακού και αν έρθει και με την ΑΕΚ θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και ώθηση στους ποδοσφαιριστές, δηλαδή στο επόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν θα τον βλέπουν. Μια επανάληψη αυτής της επιτυχίας παύει να είναι σύμπτωση. Σε γενικές γραμμές απολαμβάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα με καλές διαιτησίες οι οποίες ευελπιστώ να συνεχιστούν και πιστεύω θα δούμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ