Βαθμολογία

Με μόνο πρόβλημα τον Συράκο ο Απόλλων Λάρισας

Με μοναδικό πρόβλημα τον τραυματία Νίκο Συράκο ολοκληρώνεται σιγά σιγά η προετοιμασία του Απόλλων Λάρισας για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου για την 1η αγωνιστική του κυπέλλου Γ' Εθνικής.

Η ομάδα της Λάρισας θα πραγματοποιήσει σήμερα (14/10) το μεσημέρι την τελευταία της βασική προπόνηση, ενώ αύριο θα γίνει η τελική προπόνηση και θα γίνει γνωστή και η αποστολή που θα ταξιδέψει την Κυριακή για τον Βόλο και την αναμέτρηση με την ομάδα της Μαγνησίας.

Σε επικοινωνία που είχε το athleticlarissa με τον προπονητή της ομάδας Σάκη Θεοδοσιάδη ο τελευταίος μας είπε ότι είναι ένας διαφορετικός θεσμός, θα δώσει ευκαιρία σε παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ομάδα θα αδιαφορήσει και θα κυνηγήσει την πρόκριση.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Θεοδοσιάδη:

«Σήμερα το μεσημέρι έχουμε την τελευταία μας βασική προπόνηση και αύριο Σάββατο η τελευταία προπόνηση στην Φιλιππούπολη και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί και η αποστολή για τον Βόλο. Μοναδικό πρόβλημα ο τραυματισμός του Συράκου στην προπόνηση της Δευτέρας, θα μείνει εκτός για ένα μήνα, αυτά συμβαίνουν. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι πιο σοβαρό. Διαφορετικός θεσμός το κύπελλο Γ' Εθνικής θα δώσουμε ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αδιαφορήσουμε. Θα πάμε να παίξουμε κόντρα σε μια δυνατή ομάδα, σε ένα όμορφο γήπεδο και θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο».

Σε ερώτηση αν η ομάδα, δεδομένου του τραυματισμού του Συράκου, θα κινηθεί για επιθετικό είπε:

«Δύσκολα, πιστεύω σε ένα μήνα θα είναι όλα οκ με τον Νίκο και θα επιστρέψει. Αν ήταν πιο σοβαρός τραυματισμός ίσως να κινούμασταν για παίκτη, αλλά όπως ξέρετε και εσείς είναι δύσκολο την δεδομένη στιγμή να βρεις παίκτη που να ταιριάξει και στην ομάδα, να "κολλήσει" με το σύνολο.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ