Βαθμολογία

Τσουκάλης: «Θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

Στο ΑΕΛ Radio και την εκπομπή «Forza Ντίνο» του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ Βαγγέλης Τσουκάλης ο οποίος αναφέρθηκε στο επικείμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο κ. Τσουκάλης είπε ότι το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα κριθεί στις λεπτομέρειες και όπως είπε η ΑΕΛ έχει αποδείξει ότι τις πάνε τα παιχνίδια αυτά, σχολίασε τα λεγόμενα του Παναγιώτη Κατσιαρού, ενώ απάντησε και σε ερωτήματα σχετικά με το αν η ΑΕΚ έρθει ψιλιασμένη και αν λείπει από τους "βυσσινί" ο παίκτης - μπουκαδόρος.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Τσουκάλη:

«Είναι τα ματς αυτά, όπως ήταν με τον Ολυμπιακό, για γερά νεύρα και γερά καρύδια πιστεύω η ΑΕΛ έχει αποδείξει όλα τα χρόνια ότι της "πάνε" τέτοιου είδους παιχνίδια, όπως και εμείς κατα το παρελθόν πετυχαίναμε μεγάλες νίκες κόντρα σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ κλπ και μάλιστα και εκτός έδρας. Τώρα με την ΑΕΚ θεωρώ ότι θα είναι καθαρά θέμα τακτικής και οι 2 προπονητές θα δώσουν έμφαση στην άμυνα και θα κριθεί στις λεπτομέρειες όπως έγινε και με τον Ολυμπιακό, δηλαδή παιχνίδι υπομονής και στο β ημίχρονο η ομάδα έβγαλε φρεσκάδα, ο Ολυμπιακός κούραση και έτσι ήρθε η μεγάλη νίκη. Για μένα αυτά τα ματς σε ξεχωρίζουν και σαν παίκτη και σαν ομάδα.

Σε ερώτηση για τα λεγόμενα Κατσιαρού δήλωσε:

«Όταν είχα έρθει εγώ στην ομάδα εκείνη ήταν τελευταία και είχα πει η ομάδα θα σωθεί και μάλιστα θυμάμαι ο συγχωρεμένος ο κ. Λύτρας είπε αυτός είναι βλάχος κρατάει τον λόγο του και θα μας σώσει. Η Λάρισα είναι ομάδα κόσμημα και δεν υπάρχουν ομάδες να μην μπορεί να τις κερδίσει».

Σε ερώτηση για την μέχρι τώρα διαιτησία είπε:

«Μέχρι στιγμής είναι πολύ καλή η διαιτησία, βέβαια για δεύτερο γύρο κρατάω μικρό καλάθι, αλλά μέχρι στιγμής η διαιτησία είναι πολύ καλή στα πρώτα ματς, συν το ότι το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και δεν βλέπουμε ένα πρωτάθλημα να κρίνεται από τον Οκτώβριο με τον Ολυμπιακό να ξεφεύγει. Το πιο βασικό είναι να βλέπουμς ματς και να μην ξέρουμε ποιος θα κερδίσει. Να θυμίσω ένα ματς δικό μας με την ΑΕΚ όπου με το ζόρι έπρεπε να χάσουμε και η ΑΕΚ μας έβαλε στο τέρμα. Πάντως είναι άσχημο ότι ενώ σαν μικρή χώρα έχουμε κάνει πράγματα, λ.χ. το Euro, δεν αξιοποίησαμε την επιτυχία αυτή και όλοι έχουμε ευθύνη είτε παίκτες είτε φίλαθλοι είτε δημοσιογράφοι».

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι η ΑΕΚ ίσως έρθει ψιλιασμένη τόνισε:

«Εμείς θα πρέπει να μην ξεχαστούμε και βγούμε στα πανιά, όπως κάναμε με Ηρακλή και πάθαμε ζημιά. Πρέπει να υπάρχει οργάνωση, υπομονή, οι γραμμές να είναι κοντά και όχι ψηλά γιατί πιστεύω θα έχουμε πρόβλημα πίσω. Βέβαια αυτά τα ξέρει καλύτερα ο Άγγελος Αναστασιάδης γιατί είναι μέντορας στο κομμάτι της τακτικής και επαναλαμβάνω για μένα θέλει τρομερή υπομονή το παιχνίδι γιατί και η ΑΕΚ είναι ομάδα υπομονής. Προσωπικά σαν προπονητής είμαι ενάντια σε όλο αυτό, θα πρέπει με 2-3 πάσες να φτάνουμε στην επίθεση».

Τέλος σε ερώτηση για το γεγονός ότι λείπει ο παίκτης στιλ μπουκαδόρος είπε:

«Τότε που έπαιζα εγώ όλα τα χαφ έπαιζαν την κάθε θέση, πχ εξάρι, οχτάρι και αναλόγως, ή το δεκάρι έκανε παιχνίδι είχε τρεξίματα να μπει στην περιοχή, αυτό τώρα δεν γίνεται. Κλείνοντας θέλω να πω ότι ο κόσμος πρέπει να γεμίσει το γήπεδο, να έχει υπομονή μέχρι το 90, υπάρχουν αδυναμίες στην ΑΕΚ εκεί θα χτυπήσει η ομάδα και είναι παιχνίδι που όποιος δεν κάνει λάθος θα το κερδίσει».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ