Βαθμολογία

Επενδύει σε Γούλα το Λουτράκι

Την απόκτηση του Γιώργου Γούλα ανακοίνωσε την Πέμπτη (13/10) το Λουτράκι, σε μία προσπάθεια να αφήσει πίσω το κακό ξεκίνημα στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ο νεοαποκτηθείς είναι 22 ετών, αγωνίζεται στη θέση του εξτρέμ και έχει «γαλουχηθεί» ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Ξάνθης.

Αναλυτικά: «Το Δ.Σ του Α.Ο Λουτράκι ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Γούλα. Ο 22χρονος  Ξανθιώτης ακραίος επιθετικός  (γενν. 8/7/1994) ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από την ομάδα Κ20 της Skoda Ξάνθη.  Τα τελευταία δύο χρόνια μετακόμισε στην Κρήτη και αγωνίστηκε διαδοχικά στον Π.Α.Ο Κρουσώνα και την Επισκοπή.

Τη φετινή περίοδο ανήκε στο δυναμικό του Ιάλυσου Ρόδου. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Ο Λουτράκι και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Οι πρώτες δηλώσεις του Γούλα ως ποδοσφαιριστής του Λουτρακίου: «Δέχτηκα προτάσεις τις τελευταίες μέρες και από άλλες ομάδες. Οι πληροφορίες που συγκέντρωσα, όμως για τον Α.Ο Λουτράκι ήταν όλες τους εξαιρετικές.

Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με την επιμονή και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν ο πρόεδρος κ. Καναβός και ο προπονητής της ομάδας με έκαναν να πάρω αυτή την απόφαση. Θέλω να βοηθήσω την καινούργια μου ομάδα να ξεπεράσει το άτυχο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και να επιστρέψει σύντομα στο δρόμο των επιτυχιών».