Βαθμολογία

Θρήνος στον Ολυμπιακό Βόλου

Στο πένθος βυθίστηκε ο οργανισμός του Ολυμπιακού Βόλου και όχι μόνο στο άκουσμα της είδησης του χαμού του Γιάννη Κωτούλα. Ο παλαίμαχος άσος απεβίωσε την Πέμπτη (13/10), έπειτα από τετραετή μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία μόλις 47 χρονών. Ο εκλιπών αγωνίστηκε ως μέσος στον Ολυμπιακό Βόλου κατά τις περιόδους 1993-94, 1995-96, 1997-98 (β’ μισό) και 1998-99.

Επιπλέον, αναφορικά με την επαγγελματική του καριέρα, φόρεσε τη φανέλα του Α.Ο. Πύργου την περίοδο 1996-97 (α’ μισό) και του Εργοτέλη τη σεζόν 1996-97 (β’ μισό), 1997-98 (α’ μισό).

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου και ο σύνδεσμος παλαιμάχων εξέδωσαν συλληπητήριες ανακοινώσεις στήριξης στην οικογένεια του θανόντος η κηδεία του οποίου θα γίνει την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 16:00 το απόγευμα.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και η  Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου εκφράζουν τη βαθιά τους  θλίψη για τον  χαμό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή  του Ολυμπιακού Βόλου Γιάννη Κωτούλα.

Ο Γιάννης Κωτούλας αγωνίστηκε στη Β’ και τη Γ’ κατηγορία, με τη φανέλα της ομάδας μας την δεκαετία του 90. Υπήρξε ιδιαιτέρως αγαπητός, εξαιτίας του ήθους και του εξαίρετου χαρακτήρα του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

«Η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον χαμό του Γιάννη Κωτούλα. Ο Γιάννης τίμησε την φανέλα του Ολυμπιακού τα χρόνια όπου αγωνίστηκε και αποτελούσε εκλεκτό μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθιά λύπη μας για την απώλεια του Βολιώτη πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου για αρκετά χρόνια, Γιάννη Κωτούλα, που αρκετά νέος νικήθηκε από την καταραμένη αρρώστια.

Καλούμε τον κόσμο της ομάδας να αποχαιρετήσει τον Γιάννη στην κηδεία του που θα γίνει την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 16.00 στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους κοντινούς του ανθρώπους».