Βαθμολογία

Κούγιας: «Αντιληπτή η θέση μας μέσω των αυριανών ανακοινώσεων»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έκανε λόγο για το αγωνιστικό κομμάτι και όχι μόνο.

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, είπε:

«Είναι ένα παιχνίδι σοβαρό όπως όλα τα παιχνίδια. Είναι ένα παιχνίδι με τις ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος και τέτοια παιχνίδια για εμάς είναι κόκκινο πανί. Πρέπει να υπερβούμε και τα όριά μας και να παρουσιαστούμε σαν τον ταύρο. Στόχος είναι το τρίποντο έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε και τον στόχο της παραμονής. Αλλά ειδικά με τον ΠΑΟΚ την ΑΕΚ και τις άλλες δυνατές ομάδες πρέπει να παλεύουμε περισσότερο, διότι είναι οι άμεσοι ανταγωνιστές μας. Δεν είναι ο Πλατανιάς και οι υπόλοιποι...Είμαστε ΑΕΛ, δεν είμαστε μια συνηθισμένη δύναμη.»

Για το κομμάτι των ακαδημιών, τόνισε:

«Τίποτα δε γίνεται τυχαία. Όταν είσαι παίκτης ή προπονητής αυτής της ομάδας καταλαβαίνεις ότι εσύ είσαι αλλου. Άρα πρέπει να το διδάξεις αυτό το πράγμα όταν έρχεται κάποιος στη Λάρισα. Εμείς το διδάσκουμε κάθε μέρα και το διδάσκω και εγώ. Χθες κάναμε μια ειδική σύσκεψη για τις ομάδες υποδομής, ώστε να εμπλουτίσουμε το δυναμικό μας. Όταν περνάει αυτή η φιλοσοφία της μεγάλης ομάδας στους παίκτες μας νιώθουμε ικανοποίηση. Αρχίζει και γίνεται κάτι όμορφο στη Λάρισα και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την καλή εικόνα της ομάδας.»

Για τη χθεσινή σύσκεψη, επεσήμανε:

«Χθες κάναμε μια σύσκεψη και αύριο θα βγουν ανακοινώσεις, μέσω των οποίων θα δείξουμε τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργούμε από εδώ και πέρα.»

Για τη συμμαχία ΠΑΟΚ-ΑΕΚ - Παναθηναϊκού, σχολίασε:

«Συμμαχία Παναθηναϊκού - ΠΑΟΚ - ΑΕΚ δεν υπάρχει... Ο ένας εξυπηρετεί τον άλλον. Είναι επιχειρηματικές οι διαφορές τους. Μόλις φύγει η παντοδυναμία Μαρινάκη δε μπορεί να δεχθεί κανείς fair play. Μόνο ο Σαββίδης μπορεί να δεχθεί fair play, όχι οι άλλοι.»

Για τη διαιτησία και τις πρόσφατες εξελίξεις, είπε:

«Ο Κουτσοκούμνης είναι φίλος μου, γνωρίζω τις θέσεις του. Όσο υπάρχει αυτό το καθεστώς της UEFA θα έχουμε καλές διαιτησίες.»