Βαθμολογία

Ουρτάδο: «Ας κερδίσουμε και στο 95'...»!

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Πολ Ουρτάδο, ο οποίος έκανε λόγο για την εικόνα της ΑΕΛ, τον ίδιο αλλά και την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ την προσεχή Δευτέρα.

Για την εικόνα που έχει για την ΑΕΛ, είπε:

«Σιγά σιγά πιστεύω πως θα πάμε καλύτερα παρά τους βαθμούς που χάσαμε. Δουλεύουμε πολύ καλά και όλα θα πάνε έτσι όπως πρέπει. Έχουμε οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τον κόσμο γιατί είναι δίπλα μας και στα θετικά και στα αρνητικά αποτελέσματα. Θέλουμε να δώσουμε τα πάντα γι'αυτούς.»

Για το αν είναι ο ίδιος ικανοποιημένος από τον εαυτό του, δήλωσε:

«Όλοι είμαστε έτοιμοι και όλοι θέλουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Εννοείται πως και εγώ είμαι έτοιμος να προσφέρω.»

Για το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στην «Ένωση», σχολίασε:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο εμείς το βλέπουμε σαν τελικό. Η ΑΕΚ έχει καλύτερη ομάδα από πέρυσι. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και να πάνε όλα μια χαρά. Μακάρι να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ας κερδίσουμε και στο 95' ... αλλά να κερδίσουμε. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Όταν μάλιστα κερδίζεις και τα φαβορί, τότε μεγαλώνει η δυσκολία γιατί θα είναι πιο προσεκτική η ΑΕΚ.»

Επιμέλεια: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ