Βαθμολογία

Προπηλακισμοί κατά της ομοσπονδίας διαιτητών στην ΕΠΟ!

Εντός της ημέρας πρόκειται να γίνουν γνωστοί οι ορισμοί της 5ης (τυπικά 7ης) αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκε η ομοσπονδία διαιτητών, η οποία μάλιστα δέχτηκε επίθεση από ανθρώπους ασφαλείας!

Συγκεκριμένα το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος, Ηλίας Καραμάνης, ο γενικός γραμματέας Γιώργος Σπανέας και ο αναπληρωτής ταμίας, Γιώργος Καρκοβίρης. Η παρουσία τους βέβαια κάθε άλλη παρά αρεστή ήταν, καθώς υπήρξαν προπηλακισμοί και σπρωξίματα από ανθρώπους ασφαλείας της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας!

«Αντιμετωπίσαμε προβλήματα από 2-3 ανθρώπους. Ο ένας ήταν ευγενικός, ο άλλος ήταν νταής. Ήταν μέλη της ασφάλειας της ΕΠΟ. Έτσι μας είπαν και μετά άρχισαν τα σπρωξίδια και τις απειλές», ανέφερε ο κ.Καραμάνης.

Σύμφωνα δε με καταγγελία του κ.Σπανέα η εντολή να μην επιτραπεί η είσοδος στην ΟΔΠΕ, δόθηκε από το μέλος της ΚΕΔ, Φραγκίσκο Σωμαρακάκη! «Εγώ δεν καταλαβαίνω ούτε από ταγμένους, ούτε από μη ταγμένους...», ανέφερε μεταξύ άλλων.   

Παράλληλα επισήμανε ότι οι ορισμοί που θα γίνουν αυτή την αγωνιστική «είναι παράνομοι, παράτυποι και καταχρηστικοί», από τη στιγμή που έχει εκπέσει η προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΟ. Η ΟΔΠΕ μάλιστα ζήτησε και συνάντηση με τον Παυσανία Παπανικολάου, αλλά δεν έγινε δεκτή.

Στη συνέχεια δε έκαναν γνωστό με δηλώσεις τους ότι θα μεταβούν στον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή για να καταγγείλουν όλα όσα έχουν γίνει στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και της διαιτησίας.