Βαθμολογία

Κούγιας: «Μεγάλη χαμένη η παράταξη Γραμμένου»

Μεγάλη χαμένη χαρακτήρισε την παράταξη Γραμμένου, έπειτα από την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, μέσω της οποίας έγινε δεκτή η προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5», την Τετάρτη (12/10), ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα στην ΕΠΟ. Παράλληλα, υποστήριξε ότι «το σύστημα στο ποδόσφαιρο υπήρχε πριν εμφανιστεί ο Μαρινάκης», ενώ τόνισε πως «αποτελείται από τύπους του παρασκηνίου που ζουν από το ποδόσφαιρο».

Επιπλέον, ο Αλέξης Κούγιας θεωρεί ότι «αυτή η νέα εξέλιξη διατηρεί το σύστημα» και πως κάποιος βρίσκεται πίσω από την κίνηση του Βίκτωρα Μητρόπουλου. Αρχικά, αναφέρθηκε στις καταγγελίες Βούρβαχη: «Ο Βούρβαχης ξέρει από χρήματα τόσα χρόνια από το 1996. Αυτή η στάνη, αυτό το γάλα βγάζει. Αυτοί οι άνθρωποι είναι σαν βδέλλες στο ποδόσφαιρο. Άλλοτε εμφανίζονται ως εξυγιαντές, άλλοτε ως σύστημα.

Δεν σημαίνει κάτι το ότι το είπε ο Βούρβαχης. Ας το αποδείξει. Επειδή, όμως, ψηφίζουμε κι εμείς οι άλλοι, περισσεύει κάτι και για εμάς; Είναι κωμικά ποσά αυτά που αναφέρονται. Σίγουρα δίδονται λεφτά, αλλά όχι αυτά που αναφέρονται».

Ερωτηθείς αν κρύβεται κάποιος πίσω από την κίνηση του Βίκτωρα Μητρόπουλου, ο κ. Κούγιας απάντησε: «Για εμένα, ναι. Αυτός που έχανε τις εκλογές. Κατά την κρίση μου, έχανε η συμπολίτευση. Κέρδιζε ο Γραμμένος και όλο το έργο έγινε για ανατραπεί η νίκη του Γραμμένου».

Σχετικά με το ποδοσφαιρικό σύστημα επεσήμανε: «Το σύστημα στο ποδόσφαιρο υπάρχει πριν εμφανιστεί ο Μαρινάκης. Το εκάστοτε λαμπερό πρόσωπο άλλαζε. Πρώτα ήταν ο Κόκκαλης, μετά ο Πατέρας πήρε τα ηνία και συνοδεύτηκε με τίτλους και στο τέλος ο Μαρινάκης που συνοδεύτηκε επίσης με τίτλους. Κανείς από τους τρεις δεν είχε σχέση με το σύστημα.

Το σύστημα αποτελείται από τύπους του παρασκηνίου που ζουν από το ποδόσφαιρο. Είναι υπάλληλοι και περιβάλλον της ΕΠΟ. Αυτοί θα έχαναν τώρα. Όποια παράταξη κι αν κέρδιζε θα ήταν τελειωμένοι. Αυτή η νέα εξέλιξη διατηρεί το σύστημα».

Τέλος, για τους συσχετισμούς δυνάμεων στην ΕΠΟ μετά τα νέα δεδομένα τόνισε: «Μεγάλη χαμένη είναι η παράταξη Γραμμένου. Δεν θα δει ποτέ διοίκηση στην ΕΠΟ. Θα έρθει σε λίγες ημέρες η ΦΙΦΑ και θα ορίσει δική της διοίκηση.

Στις εκλογές που θα γίνουν μετά, το αποτέλεσμα δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που προαλείφετο ως τώρα. Ούτως ή άλλως, θα έχουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Ποδόσφαιρο, όμως, που θα έχει ως ηγέτιδα δύναμη την αντιπολίτευση, όπως είχε διαμορφωθεί ως τώρα, δεν θα έχουμε».