Βαθμολογία

Ζιάκας: «Ενιαίο σύνολο και συγκεκριμένη μεθοδολογία...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο προπονητής, Μιλτιάδης Ζιάκας,  ο οποίος μίλησε για νεαρά ταλέντα της Λάρισας αλλά και την ΑΕΛ.

Για την προσπάθεια που πραγματοποιεί η ΠΑΕ ΑΕΛ, όσον αφορά τις ακαδημίες, είπε:

«Σίγουρα είναι μια καινούρια προσπάθεια. Η ΑΕΛ στο σύνολό της έχει ένα στρατηγικό σχεδιασμό, ο οποίος εμένα με βρίσκει σύμφωνο. Θέλει πολλή δουλειά και συνεχή προσπάθεια. Το θετικό είναι πως έγινε η αρχή. Από εκεί και πέρα σίγουρα θα υπάρξουν προβλήματα τα οποία βεβαίως θα αντιμετωπιστούν. Πρέπει να υπάρχει ένα ενιαίο σύνολο και μια συγκεκριμένη μεθοδολογία που πρέπει να ακολουθήσει ο σύλλογος. Τα αποτελέσματα δεν έχουν τόση σημασία σε αυτό το κομμάτι.»

Για το αν υπάρχουν ταλέντα στην πόλη της Λάρισας, τόνισε:

« Νομίζω πως τη μεγαλύτερη ευθύνη όταν μιλαμε για ταλέντα την έχουμε εμείς οι προπονητές. Το μόνο εύκολο είναι να αναιρούμαι τα ταλέντα. Η Λάρισα είναι μια ποδοσφαιρομάνα και έτσι θα παραμείνει. Αν εμείς θα αξιοποιήσουμε τα ταλέντα αυτά, ειναι το θέμα.»

Για την εικόνα που έχει για την ΑΕΛ, δήλωσε:

«H ΑΕΛ είναι ανταγωνιστική και παλεύει το κάθε παιχνίδι. Πιστεύω πως δε θα δυσκολευτεί να πετύχει την παραμονή που είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας. Από εκεί και πέρα και ότι καλύτερο προκύψει.»

Επιμέλεια: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ