Βαθμολογία

Λαμπρόπουλος: «Πιο δύσκολη η ΑΕΚ, πάρα ο Ολυμπιακός...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Ανδρέας Λαμπρόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για τους «βυσσινί», την αναμέτρηση που ακολουθεί με την ΑΕΚ, αλλά και τον ίδιο.

Για την είκονα που έχει για την ομάδα του, είπε:

«Η ομάδα είχε και καλά παιχνίδια και κακές εμφανίσεις. Έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα. Το μόνο που έχουμε να φοβηθούμε στο πρωτάθλημα είναι η δική μας κακή εμφάνιση. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, δεν υπάρχουν κόντρες και αντιπαραθέσεις. Αυτό το έχει περάσει ο προπονητής μας μέσα στα αποδυτηρία και αυτό είναι και πιο σημαντικό στοιχείο μας.»

Για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, τόνισε:

«Για εμένα το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο και πιο δύσκολο μάλιστα από ότι εκείνο με τον Ολυμπιακό. Εκεί λίγοι περίμεναν να κερδίσουμε, ενώ τώρα η ΑΕΚ είναι προετοιμασμένη και έρχεται από ένα κακό αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι μας να μην αφήσουμε περιθώριο στην ΑΕΚ.»

Για το αν είναι ο ίδιος ικανοποιημένος από τον εαυτό του, σχολίασε:

«Δεν είμαι ικανοποιημενος ακόμα από τον εαυτό μου. Εγώ όμως προσπαθώ και δουλεύω καθημερινά, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές.»

Για τον κόσμο της ομάδας, επεσήμανε:

«Ο κόσμος είναι το πιο σημαντικό στοιχείο σε αυτή την ομάδα. Ξέρουμε πως θα είναι και πάλι δίπλα μας και τον ευχαριστούμε σε όλα.»

Επιμέλεια: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ