Βαθμολογία

Κυπαρίσσης: «Δεν μας απασχολούν οι απουσίες της ΑΕΚ...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Γιάννη Καλογιάννη «φιλοξενήθηκε» ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ, Θωμάς Κυπαρίσσης, ο οποίος έκανε λόγο για τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά και την αλλαγή ψυχολογίας που δεν περίμενε κανείς.

«Από σήμερα είναι μονές οι προπονήσεις, έτσι θα πάει το πρόγραμμα από εδώ και πέρα.» τόνισε στην αρχή της ομιλίας του αναφορικά με το πρόγραμμα της ΑΕΛ.

Για το δημοσίευμα που έκανε αναφορά στην ομιλία του κ. Κούγια στους ποδοσφαιριστές, είπε:

«Κατά καιρούς έρχεται ο κ. Κούγιας και μιλάει στους παίκτες ως προς την ψυχολογική τόνωσή τους. Αυτό γίνεται σχεδόν σε κάθε παιχνίδι τόσο έντός, όσο και εκτός έδρας. Τους υπενθυμίζει και ο ίδιος ότι τους στηρίζουμε και ότι μπορούν να καταφέρουν πολλά. Απλά έτυχε αυτό να γραφτεί τώρα.»

Για την άποψη που επικρατεί ότι η ΑΕΛ κέρδισε τον Ολυμπιακό, άρα θα έχει εύκολο έργο με την ΑΕΚ, τόνισε:

«Στο πρωτάθλημα βλέπουμε πλέον ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Πολλές μεγάλες ομάδες δεν περνάνε από τις έδρες άλλων ομάδων. Αυτό είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί στη δικιά μας ομάδα. Πρέπει να πείσουμε τους ποδοσφαιριστές μας ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Πάνω σε αυτήν την κατεύθυνση βαδίζουμε πάντα, ώστε να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους.»

Για το γεγονός πως πάρα το αρνητικό κλίμα μετά την Κέρκυρα η ψυχολογία των παικτών άλλαξε άρδην, σχολίασε:

«Γνωρίζουμε όλοι ότι ανάμεσα σε Ηρακλή και Κέρκυρα ήταν ιδιαίτερη η εβδομάδα. Δυστυχώς αυτό που είδαμε στην Κέρκυρα ήταν κάτι το αναμενόμενο. Κάποια στραβή θα γινόταν. Όμως και πέρυσι και φέτος το μεγάλο όπλο αυτής της ομάδας είναι το κλίμα των αποδυτηρίων και όλων όσων στελεχώνουν αυτήν την προσπάθεια.»

«Ακολουθούν δύο μήνες με παιχνίδια κυπέλλου και πολλές ακόμα σημαντικές αναμετρήσεις. Θα πρέπει όλοι να είναι συγκεντρωμένοι για το καλύτερο δυνατό.» τόνισε εν συνεχεία...

Για το Ματθαίο Μαρουκάκη, δήλωσε:

«Ο Μαρουκάκης είναι στέλεχος της ομάδας και υπολογίζεται κανονικότατα.»

Για τους τραυματισμούς της ΑΕΛ και το ποιοι θα αγωνιστούν κόντρα στην «Ένωση», απάντησε:

«Ο Ξενοδόχοβ είναι πάρα πολύ δύσκολο να αγωνιστεί. Το παιδί έχει 60% πιθανότητες για υποτροπή. Δεν υπάρχει λόγος να πάρουμε το ρίσκο. Πάντως θεωρώ πως θα τον έχουμε σύντομα κοντά μας. Ο Ναβάρο έχει μπει κανονικά με την ομάδα όμως, είναι προσεκτικός και έτσι πρέπει. Νομίζω πως θα τον έχουμε μαζί μας τη Δευτέρα.»

Για το αν τους απασχολούν οι απουσίες με τις οποίες θα ταξιδέψει στη Λάρισα η ΑΕΚ, είπε:

«Δεν μας απασχολούν οι απουσίες της ΑΕΚ. Άλλωστε σας είπα πως οι διαφορές ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές είναι ελάχιστες.»

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη, επεσήμανε:

«Είμαι ευχαριστημένος από τον κ. Αναστασιάδη. Έχει εγληματιστεί πάρα πολύ γρήγορα και είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από την παρουσία του και τον τρόπο που δουλεύει.»

Για το γεγονός πως ο τεχνικός της ομάδας δεν έχει αποκτήσει την επαφή που θα έπρεπε με τον κόσμο του συλλόγου, σχολίασε:

«Θα πρέπει να σεβόμαστε και να δεχόμαστε τον συνάνθρωπό μας έτσι όπως είναι. Αυτοί που έχουν παράπονα θα πρέπει να κοιτάξουν τα θετικά που έχει η προσωπικότητά του. Άλλωστε αυτό δεν είναι κάτι το οποίο δημιουργήθηκε τώρα, πάντα διατηρούσε αυτή τη στάση. ''Εγώ μόνο στα δύσκολα θα μιλάω'' έχει δηλώσει πολλάκις.»

Επιμέλεια για το athleticlarissa.gr: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ