Βαθμολογία

Την Πέμπτη (13/10) η απολογία Πατίτο

Για μεθαύριο Πέμπτη (13/10) θα είναι η απολογία του Ροντρίγκες Πατίτο της ΑΕΚ για την μπουνιά στον Φιγκέιρας στο παιχνίδι της Ένωσης με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Ο παίκτης της Ένωσης θα βρεθεί ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, ενώ σήμερα (11/10) κλήθηκε σε απολογία μετά την πειθαρχική δίωξη που είχε ασκηθεί από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου. Ο ποδοσφαιριστής κινδυνεύει με τιμωρία μέχρι και τριών αγωνιστικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

PATRICIO JULIAN RODRIGUEZ (ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ) : «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 31244/10-10-2016 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 13ης-10-2016, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 15:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε σαράντα οκτώ (48) ώρες, κατ’ άρθρον 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών».