Βαθμολογία

Επιθυμία του Αχιλλέα Μπέου ο Γραμμένος

Την επιθυμία του να εκλεγεί πρόεδρος της ΕΠΟ ο Βαγγέλης Γραμμένος, εξέφρασε με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5» ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου έκανε γνωστή την επιθυμία του για τις εκλογές της 26ης Οκτωβρίου, ενώ έκανε και εκτίμηση για το αποτέλεσμα των εκλογών, αλλά και για την προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Αχιλλέα Μπέου στο «Metropolis»:

Για τις προσφυγές Βίκτωρα Μητρόπουλου και Γραμμένου:

«Θεωρώ ότι θα απορριφθούν και οι δύο προσφυγές. Κατέθεσαν αίτηση για προσωρινή διοίκηση, την ώρα που σε λίγες ημέρες έχουμε εκλογές. Τι νόημα έχει; Θα έρθει ο δικαστής και θα τους πει “βρε μαλ..ες γιατί δεν το καταθέσατε πριν ένα μήνα;”. Μεσάνυχτα έχουν οι άνθρωποι και απέναντί τους έχουν μια συμμορία που τους παίζει στα δάκτυλα. Τουλάχιστον κάντε το σωστά. Αυτό έπρεπε να γίνει μια εβδομάδα πριν τη λήξη της θητείας της νυν διοίκησης ώστε να βγει απόφαση πριν δέκα μέρες».

Για το αν θεωρεί πως υπάρχει κάποια σκοπιμότητα στην προσφυγή Γραμμένου:

«Δεν το είπα αυτό για την πλευρά Γραμμένου. Συνέβη λόγω ανικανότητας, κωλυσιεργίας, μη γνώσης του αντικειμένου. Εγώ ούτως ή άλλως είμαι από την πλευρά αυτή. Θα ήθελα να βγει η πλευρά Γραμμένου. Άσχετα αν τους αποκάλεσα πριν μαλ...ες. Το έκανα γιατί δεν έκαναν αυτό που έπρεπε όταν έπρεπε».

Για την προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου:

«Έχει δίκιο 100%. Αυτό που λέει επί της ουσίας είναι πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος. Να μην πάνε 180 εκλέκτορες να πάνε 550-600 όπως προβλέπει ο νόμος».

Για το αν κρύβεται κάτι πίσω από την κίνηση Μητρόπουλου:

«Δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να διαβάσω τη σκέψη του Βίκτωρα και δεν με αφορά. Μένω ουδέτερος. Δεν παίζει κανένα ρόλο, άλλωστε, η σκέψη του Βίκτωρα. Αν δεν κερδηθεί η προσφυγή του τελείωσε. Αν κερδηθεί βάζει τον εαυτό του σε πρωταγωνιστικό ρόλο».

Για τα φαινόμενα της διακίνησης βαλιτσών:

«Δεν είναι τωρινό φαινόμενο, είναι σύνηθες φαινόμενο επί σειρά ετών. Υπάρχει συναλλαγή από ανθρώπους που θέλουν να ελέγξουν την εξουσία. Και μέχρι πρόσφατα υπήρχε μια πλευρά που έβαζαν μαριονέτες, διοικούσαν και είχαμε αυτό το αποτέλεσμα που απαξίωσε το ποδόσφαιρο.

Για την εκτίμησή του για τις εκλογές:

«Η υπόθεση εκλογές έχει τελειώσει, εκτός κι αν έχουμε κάποια έκπληξη από το Διαιτητικό. Αν γίνει, δηλαδή, δεκτή η αίτηση Μητρόπουλου. Αν γίνουν εκλογές και δεν υπάρξουν παρατράγουδα. Αν ήμουν Γραμμένος δεν θα επέτρεπα να γίνουν εκλογές στα Χανιά. Όχι ότι φοβάμαι, αλλά θα έτρεχα να προστατέψω τους συνομιλητές μου. Υπάρχουν απειλές, τηλεφωνήματα, εκβιασμοί. Ο χώρος που θα γίνουν οι εκλογές είναι ένα ξενοδοχείο ξω από τη Γεωργιούπολη και είναι πολύ εύκολο να γίνουν τραμπουκισμοί. Το δηλώνω από τώρα, για να μη λένε μετά. Πρέπει να θέσουν προ των ευθυνών τους τον υπουργό, την εισαγγελία και την αστυνομική διεύθυνση. Γνωρίζω ότι τέσσερις πρόεδροι ενώσεων έχουν απειληθεί».