Βαθμολογία

Αμφίβολος ο Σιμόες ενόψει ΑΕΛ

Αμφίβολος, ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας (17/10) με αντίπαλο την ΑΕΛ στο AEL FC ARENA στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League είναι ο Αντρέ Σιμόες.

Ο Πορτογάλος μέσος κατα την χθεσινή (10/10) προπόνηση έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, προσπαθεί να ανεβάσει στροφές με αργούς ρυθμούς και την δεδομένη χρονική στιγμή πολύ δύσκολα θα μπορέσει να δώσει το παρών στην αναμέτρηση με τους "βυσσινί".

Κατα τα άλλα ο Τζόλεον Λέσκοτ ήταν παρών στην χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ και ξεκίνησε συντηρητικό πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ μετά τη γραπτή ενημέρωση του γιατρού του στο Λονδίνο προς το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ και την τηλεφωνική επικοινωνία των δύο πλευρών, ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα και η εξέλιξή του θα επανεκτιμηθεί στο τέλος της εβδομάδας.

Όσον αφορά τις σκέψεις του προπονητή της ΑΕΚ Τιμούρ Κετσπάγια, ο Γεωργιανός προσπαθεί να καταστρώσει τα πλάνα του ενόψει Λάρισας και σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Κώστα Γαλανόπουλο ως παρτενέρ του Γιόχανσον, μια θέση όπου αγωνίζεται ο Λαμπρόπουλος ο οποίος όμως ήταν από τους χειρότερους παίκτης της Ένωσης στο Φάληρο.

Τέλος η προπόνηση της Τρίτης για τον Δικέφαλο θα είναι απογευματινή και θα αρχίσει στις 17:00.