Βαθμολογία

Καπός: «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω όποτε μου ζητηθεί...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Δημήτρης Καπός, ο οποίος έκανε λόγο για την ομάδα του, τον ίδιο, αλλά και το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Για τα όσα έχει δείξει μέχρι στιγμής η ομάδα, τόνισε:

«Το ξεκίνημα με τον Ηρακλή ήταν καλό για την πρεμιέρα αν και θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν ήμασταν καλοί με την Κέρκυρα, αλλά παλέψαμε κόντρα στον Ολυμπιακό και φέραμε το καλό αποτέλεσμα. Στη Λιβαδειά δε θεωρώ πως είναι κακό το αποτέλεσμα, αν και θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη.»

Για την ομάδα της ΑΕΛ, είπε:

«Η ομάδα θέλει χρόνο ώστε να εγκληματιστούν και τα παιδιά που ήρθαν. Θα προετοιμαστούμε σκληρά ολή τη βδομάδα και θα ακούσουμε με προσοχή όλα όσα θα μας πει ο προπονητής μας, ώστε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και κόντρα στην ΑΕΚ.»

Για το κλίμα στα αποδυτήρια, τόνισε:

«Είμαστε όλοι για έναν και όλοι για όλους. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Κάνουμε παρέα και εκτός γηπέδου.»

Για το αν είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα, σχολίασε:

«Εγώ είμαι έτοιμος, όποτε μου ζητηθεί από τον προπονητή να βοηθήσω, θα είμαι εκεί.»

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, είπε:

«Η ΑΕΚ προέρχεται από μια ήττα και θα θελήσει να πάρει τη νίκη, αλλά εμείς δεν πρέπει να της επιτρέψουμε να πιστέψει σε κάτι τέτοιο. Πρέπει να επιβάλλουμε από την αρχή τον δικό μας ρυθμό. Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι τελικός. Πρέπει να παλεύουμε μέχρι και το τελευταίο λεπτό. »

Για το τι εισπράττει εκείνος από τον κόσμο, δήλωσε:

«Όταν είμαστε εκτός γηπέδου μας μιλάει ο κόσμος και μας χαιρετάει. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και ένα πολύ ωραίο συναίσθημα για έναν ποδοσφαιριστή.»