Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Καλη συνέχεια στην ΑΕΛ και στις ομάδες της Λάρισας»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, Σάκης Θεοδοσιάδης, ο οποίος έκανε λόγο για την ομάδα του αλλά και για την ΑΕΛ.

Για την πορεία του Απόλλωνα Λάρισας, σχολίασε:

«Η πορεία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια είναι ικανοποιητική και βάσει αποτελεσμάτων και εμφανίσεων. Προσπαθούμε να υπάρχει ηρεμία και εμείς κάνουμε τη δική μας προσπάθεια. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από τον κ. Μαντζανά και όλοι μας προσπαθούμε για το καλύτερο.»

Για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, είπε:

«Το κάθε πρωτάθλημα έχει τις ιδιαιτερότητές του. Στη Γ' Εθνική βλέπουμε πολλές ομάδες να παίζουν με δύναμη. Εμείς δουλεύουμε σωστά και είναι πολύ ωραίο που μπορούμε να δουλέψουμε με τα υλικά που πρέπει.»

Για τη συμφωνία του με τον Απόλλωνα Λάρισας, τόνισε:

«Ο κ. Μαντζανάς και η διοίκηση έδειξαν μεγάλη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου, οι συνθήκες εργασίας είναι ιδανικές και αυτός ήταν και ο λόγος που δεν δυσκολεύτηκα να συμφωνήσω με το σύλλογο.»

Για την ΑΕΛ, δήλωσε:

«Είχα την τιμή να περάσω και εγώ από την ομάδα της ΑΕΛ. Για έμένα ήταν δύο ξεχωριστά χρόνια. Είδα την ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό και ενθουσιάστηκα. Έχει έναν καταξιωμένο προπονητή με πολλές παραστάσεις, έχει ένα καλό υλικό και περιμενώ να δω από την ΑΕΛ ακόμα περισσότερα πράγματα.»

«Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΛ, αλλά και σε όλες τις ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος εδώ στη Λάρισα.» είπε ολοκληρώνοντας την ομιλία του.