Βαθμολογία

Δημόπουλος: «Έχει ταιριάξει με την φανέλα και τον κόσμο ο Μπέργκ»

Δηλώσεις στην κάμερα της Nova, έκανε ο προπονητής του Πανελευσινιακού Θανάσης Δημόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα όσα είδα στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον Μάρκους Μπέργκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Θέλαμε να έχουμε μία καλή παρουσία. Νομίζω ότι και τα δύο γκολ που βάλαμε ήταν κάτι συγκλονιστικό. Είδαμε ότι η ομάδα μας είναι σε καλό δρόμο».

Για το αν αυτή η εμφάνιση είναι ένα μήνυμα προς τους αντιπάλους του Πανελευσινιακού: «Δεν μπορείς να το πεις αυτό γιατί άλλο είναι να παίζεις με μία ομάδα Α’ Εθνικής και άλλο με μία ομάδα από τη Β’. Πάντως, ήταν ένα πολύ καλό τεστ. Το χαρήκαμε εμείς, το χάρηκαν οι φίλαθλοι και οι παίκτες. Είναι ό,τι καλύτερο να παίζεις με μία μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός και πιστεύω ότι οι παίκτες το χάρηκαν. Είχαν διάθεση, έκαναν καλά τρεξίματα και βγήκε καλά».

Για τη δικαστική περιπέτεια του Πανελευσινιακού: «Από αίθουσα σε αίθουσα πηγαίναμε, αλλά δικαιωθήκαμε. Η δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της. Εμείς δεν θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό. Θέλουμε να έχουμε μία καλή παρουσία, να βρισκόμαστε στη μέση της βαθμολογίας. Ο στόχος είναι να μείνουμε στην κατηγορία και να βγάλουμε πιτσιρικάδες. Έχουμε κάποιους καλούς».

Για τον Παναθηναϊκό: «Βλέπω ότι παίζει καλό ποδόσφαιρο φέτος και μετά από καιρό τον είδα στην πρώτη θέση. Και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο φέτος γιατί είναι καλές ομάδες. Αυτό θέλουμε, να υπάρχει συναγωνισμός για να χαίρεται και ο φίλαθλος».

Για τον Μπεργκ: «Έχει ταιριάξει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και με τον κόσμο. Έχει καλή ψυχολογία, ο κόσμος τον αγαπάει. Και να κάνει 15 λάθη, δεν θα του πει κανείς τίποτα. Αυτό είναι πλεονέκτημα γιατί μετά το γκολ έρχεται πιο εύκολα. Δεν έχει το άγχος, όπως κάποιοι που κάνουν ένα λάθος και η κερκίδα μουρμουράει. Σε αυτόν δεν του λέει τίποτα. Αυτό το κατέκτησε με την εμπειρία του και με τα γκολ. Τους δίνεις το γκολ και αυτοί χαίρονται. Είναι ένας καλός φορ».