Βαθμολογία

«Στο Καραϊσκάκη, τη Γενεύη... δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον Καλαμάρα»

Μια αποφράδα ημέρα «βιώνει» και πάλι σήμερα (11/10) το Λαρισινινό ποδόσφαιρο, καθώς τη συγκεκριμένη ημερομηνία πριν από 13 χρόνια, έχασε τη «μάχη» για τη ζωή του ο Γιάννης Παπαϊωάννου, βυθίζοντας στο πένθος όλους τους «βυσσινί» φιλάθλους.

Η ΑΕΛ εκείνη τη μέρα δεν κατέγραψε απλά την απώλεια ένός φιλάθλου της, αλλά του 12ου της παίκτη, του μεγαλύτερου «αγωνιστή» της «βυσσινί» κερκίδας.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου της 11ης Οκτωβρίου του 2003 ο Γιάννης Παπαϊωάννου ή όπως τον γνώριζε όλη η φίλαθλη Ελλάδα "Καλαμάρας", βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του έξω από το νυχτερινό κέντρο "Φάληρο". Μολονότι τίποτα δεν μας προϊδέαζε ότι ένας τέτοιος άνθρωπος μπορεί να φύγει πρόωρα από τη ζωή, το νήμα της ζωής του κόπηκε πολύ νωρίς, μόλις σε ηλικία 37 χρονών. Παρ' όλα αυτά βέβαια, ο ''Καλαμάρας'' είχε την τύχη όμως να ζήσει ένδοξες στιγμές μαζί με την ΑΕΛ.

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Γιάννη Καλογιάννη «φιλοξενήθηκε» σήμερα ο Σπύρος Θεοχαρίδης. Ένα ακόμη γνωστό πρόσωπο της κερκίδας των «βυσσινί», που είχε την τύχη να «ζήσει» τον Γιάννη από κοντά.

« Ήταν ένα αξιαγάπητο παιδί. Αγαπούσε την ομάδα και τίποτε άλλο.» τόνισε χαρακτηριστικά στην αρχή της ομιλίας του ο Σπύρος εμφανώς συγκηνιμένος.

«Μεγαλώσαμε μαζί και η αγάπη μας για την ΑΕΛ, έμελλε να μας φέρει κοντά. Εγώ ήμουν υπεύθυνος για τις εκδρομές και τα εισιτήρια και ο Γιάννης για την κερκίδα.

Έρχονται άλλες ομάδες ακόμα εδώ πέρα και μιλάνε για τον Γιάννη τον ''Καλαμάρα''. Ζήσαμε πάρα πολλές μοναδικές στιγμές μαζί. Στο Καραϊσκάκη, στη Γενεύη...

Εύχομαι τώρα που έχουμε έναν πρόεδρο που έχει φανερό το αίσθημα της ευαισθησίας, να κάνουμε έχει μνημόσυνο στον άνθρωπο αυτό και να τον τιμήσουμε για όλα όσα έχει προσφέρει στο σύλλογο.»

">http://

Δείτε το ποστάρισμα της ΠΑΕ ΑΕΛ, στο λογαριασμό που διαρηρεί στο facebook για τον οργανωτή της κερκίδας: