Βαθμολογία

Επιτροπή σωτηρίας στον Ηρακλή

Αρκετοί φίλοι του Ηρακλή, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ακόμη και πρώην διοικητικά στελέχη του Ηρακλή, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ερασιτέχνη και έδωσαν το «παρών» στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα τη Δευτέρα (10/10).

Όσον αφορά τον στόχο της εν λόγω συγκέντρωσης ήταν να υπάρξουν κινήσεις προκειμένου ο «Γηραιός» να απεμπλακεί από τους Σπύρο Παπαθανασάκη και Νίκου Καγιούλη.

Μερικές σημαντικές προσωπικότητες στην ιστορία του συλλόγου βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη μεταξύ των οποίων οι Τάσος Κατσαμπής, Λάκης Παπαϊωάννου, Φάνης Τουτζιάρης και ο Σάββας Κωφίδης που ανακοίνωσε το προσωρινό… λουκέτο ως διευθυντής στα τμήματα υποδομής λόγω περιορισμένης οικονομικής ρευστότητας.

Κατόπιν, γνωστοποιήθηκε ότι η διοίκηση Καγιούλη βρίσκεται σε αναζήτηση νέων γραφείων προκειμένου η ΠΑΕ να μετακινηθεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή δημιούργησαν μία επιτροπή αποτελούμενη εκ των Φάνη Τουτζιάρη, Χρήστο Αντωνέλη, Τάσος Κατσαμπή, Νίκο Ποντίκη, Γιάννη Παπαδόπουλο, Θόδωρο Δρακόπουλο, Νίκο Υψηλάντη, Λάκη Παπαϊωάννου, αλλά και δύο νομικούς φίλα προσκείμενους στον σύλλογο.

Αμέσως μετά θα γίνει προσπάθεια προσέγγισης σε βουλευτές της πόλης και κατά συνέπεια του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή ο οποίος είναι ήδη ενήμερος σχετικά με το θέμα.