Βαθμολογία

Η Εθνική πέρασε από το Ταλίν με 2-0 και έκανε το 3Χ3

Με εμφάνιση από τα παλιά, η Εθνική θύμισε την ομάδα που ήξερε να μπαίνει στο γήπεδο και να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει ανεξαρτήτως της εμφάνισής της.

Και αν με την Κύπρο είχε την τύχη με το μέρος της, με την Εσθονία χρειάστηκε να τα βάλει και με την ατυχία της (δυο αναγκαστικές αλλαγές νωρίς πριν το 20λεπτο) για να φτάσει στο 2-0 απέναντι στην Εσθονία στο Ταλίν και έκανε το "3 στα 3" στα προκριματικά του Μουντιάλ.

Με 4-2-3-1 παρέταξε την Εθνική μας ο Μίχαελ Σκίμπε και δυο αλλαγές σε πρόσωπα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα απέναντι στην Κύπρο. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ξεκίνησε στη μεσαία γραμμή δίπλα στον Μανιάτη και ο Καρέλης στο αριστερό άκρο της επίθεσης, με τον Χολέμπας να μένει στον πάγκο. Από 'κει και πέρα, ο Σταφυλίδης πήγε αριστερα πίσω, ο Μπακασέτας 10άρι πίσω από τον Μήτρογλου και ο Μάνταλος έμεινε δεξιά. Οι Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης έμειναν "αμετακίνητοι".

Εσθονία (Μάρτιν Ρέιμ): Αξάλου, Μπαράνοβ, Κλάβαν, Τενίστε (31' Καμς), Καλάστε, Μετς, Ντιμιτρίεβ (80' Μοζνίκοβ), Βασίλιεβ, Λουτς (69' Πούργε), Μάριν, Ζενιόβ.

Ελλάδα (Μίχαελ Σκίμπε): Καρνέζης, Σταφυλίδης, Παπασταθόπουλος (7' Ταχτσίδης), Μανωλάς, Τοροσίδης (18' Οικονόμου), Μανιάτης (86' Τζιόλης), Παπαδόπουλος, Καρέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μήτρογλου.

Γκολ: 2' Τοροσίδης, 61' Σταφυλίδης.