Βαθμολογία

Ιορδανίδης: «Να πάρουμε τη νίκη με τον Ολυμπιακό Βόλου...»

Προσκεκλημένος στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή «Στα δίχτυα της Λάρισας» με τους Χρήστο Γκατζούλη και Θάνο Αναστασίου, ήταν ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λάρισας, Νίκος Ιορδανίδης.

Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην πόλη της Λάρισας πέρα από την ΑΕΛ, έκανε λόγο για πολλά και διάφορα θέματα σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Τον Απόλλωνα Λάρισας, το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, της Σούπερ Λιγκ, τους δικούς του προσωπικούς στόχους αλλά και τον ποδοσφαιριστή αδερφό του.

«Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε και βρίσκομαι σήμερα μαζί σας.» είπε αρχικά ο Έλληνας στόπερ στην ομιλία του στο ΑΕΛ RADIO...

Για το παιχνίδι που έλαβε χώρα στη Φιλιππούπολη κόντρα στον Πιερικό, σχολίασε:

«Σίγουρα ο Πιερικός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα. Είναι άδικο που βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία. Για τον αγώνα με τον Πιερικό δουλέψαμε όλοι με την ομάδα. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε, διότι γνωρίζαμε και τον προπονητή. Μπήκαμε μέσα έτσι όπως μας είπε ο προπονητής μας και θεωρώ πως πήραμε μια δίκαιη νίκη.»

Για το σοκ της πρώτης αγωνιστικής, είπε:

«Σίγουρα αυτό που έγινε την πρώτη αγωνιστική είναι για εμένα αφύσικο. Αυτό όμως μας πείσμωσε όλους. Είπαμε ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε την αντεπίθεσή μας. Δουλεύουμε σκληρά μέρα με τη μέρα μέχρι να έρθει η Κυριακή και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.»

Για την απόφασή του να έρθει στον Απόλλωνα, τόνισε:

«Αυτό που με κέρδισε και είπα το ναι σχετικά γρήγορα ήταν ο προπονητής. Δεν έχω ξανασυνεργαστεί με τον κ. Θεοδοσιάδη, αλλά αυτά που μου είπε μου άρεσαν πάρα πολύ.»

Για την κατηγορία της Γ΄Εθνικής, επεσήμανε:

«Σίγουρα η Γ' Εθνική είναι μια κατηγορία δύσκολη από πολλές πλευρές. Στον Απόλλωνα υπάρχει τρομερή οργάνωση, που πολλές ομάδες ακόμη και της Football League θα  ζήλευαν. Υπάρχει καλό κλίμα και διοικητικά και στα αποδυτήρια που με γεμίζει όρεξη να κάνω αυτό που κάνω.»

Για το ποιες ομάδες πιστεύει πως θα πρωταγωνιστήσουν, σχολίασε:

«O Ολυμπιακός Βόλου σίγουρα είναι ένα από τα φαβορί,η  Νίκη Βόλου έχει την εμπειρία από πέρυσι και η ΑΕ Καραϊσκάκης. Δεν παίζει πιστεύω όμως ρόλο ποια ομάδα είναι το μεγάλο όνομα. Όλα κρίνονται μέσα στο γήπεδο.»

Για το παιχνίδι με Ολυμπιακό Βόλου, δήλωσε:

«Εμείς έχουμε μια βδομάδα μπροστά μας να δουλέψουμε. Δε μας αγχώνει αυτό. Πάμε να παίξουμε σε ένα καλό γήπεδο, με μια πολύ καλή ομάδα. Ελπίζω να είμαστε εμείς οι νικητές από αυτό το ματς.»

Για τις ανακατατάξεις που έχουν γίνει στην κατηγορία και τους ομίλους φέτος, είπε:

«Δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Πιστεύω πως δε βοηθάει πάντως καμία ομάδα και είναι κάτι πρωτόγνωρο.»

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την ομάδα και τα αποτελέσματά της, τόνισε:

«Σίγουρα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εχουμε βέβαια να δώσουμε πολλά περισσότερα σαν ομάδα. Μέχρι στιγμής κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε και θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι. Όλα ξεκινούν από τα αποδυτήρια. Φέτος είναι κάτι το μοναδικό το ότι έχουμε πολύ καλά παιδιά σαν χαρακτήρες στην ομάδα και αυτό βγαίνει προς τα έξω.»

Για τις αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, δήλωσε:

«Το ότι ήρθαν παίκτες έμπειροι που γνωρίζουν την κατηγορία είναι σημαντικό. Το δέσιμο με τα παιδιά έγινε από την προετοιμασία.»

Για το αν έχει βάλει κάποιο προσωπικό στόχο φέτος, απάντησε:

«Σίγουρα έχω βάλει στόχους. Θέλω πρώτα απ' όλα να έχω την υγεία μου χωρίς τραυματισμούς, αλλά και να βάλω και εγώ το δικό μου λιθαράκι, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας σαν ομάδα.»

Για το γεγονός πως δεν έχει έρθει για πρώτη φορά στη Λάρισα, σχολίασε:

« Σίγουρα η Λάρισα είναι μια ποδοσφαιρομάνα ξεκάθαρα. Έχει μια ομάδα όπως η ΑΕΛ αλλά και τον Απόλλωνα. Το επιπεδο από άλλες πόλεις είναι τελείως διαφορετικό, όσον αφορά την εντιμετώπιση του κόσμου προς το ποδόσφαιρο.»

Για το ποια ήταν η καλύτερη χρονιά για εκείνον ως ποδοσφαιριστή, είπε:

«Ξεκίνησα από την Αναγέννηση Γιαννιτσών και έμεινα εκεί 6-7 χρόνια. Καταφέραμε να ανεβάσουμε την ομάδα στην Γ' αλλά και την Β' κατηγορία. Σίγουρα πέρασα όμορφα στην Καβάλα. Όμως το δεύτερο σπίτι μου είναι ο Πιερικός, διότι έζησα τρομερές στιγμές και ευελπιστώ να το πετύχω αυτό και με τον Απόλλωνα.»

Για το αν υπάρχουν κάποια άτομα που τον στηρίζουν, τόνισε:

«Πάρα πολλοί είναι αυτοί που με έχουν στηρίξει. Kυριώς οι γονείς μου, αλλά και ο αδερφός μου.»

Για το πως είναι να ζουν στην οικογένεια δύο ποδοσφαιριστές, σχολίασε:

«Και στην Αναγέννηση και στον Πιερικό ήμασταν συμπαίκτες με τον αδερφό μου. Αλλά έχουμε παίξει και αντίπαλοι. Πάντα μέσα στα 90 λεπτά είμαστε αντίπαλοι, αλλά μετά τα ξεχνάμε όλα. Προσωπικά εγώ εκείνη τη στιγμή κοιτάω μόνο την ομάδα μου.»

Για την εικόνα που έχει για τη Σούπερ Λιγκ, απάντησε:

Στη Σούπερ Λιγκ υπάρχουν οι πέντε μεγάλες ομάδες και μετά από εκεί και πέρα υπάρχει το χάος. Πέρα από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, όλες οι άλλες ομάδες είναι ισάξιες. Δεν βλέπω πολύ ελληνικό πρωτάθλημα να πω την αλήθεια, προτιμώ τα ξένα πρωταθλήματα.»

Για την αντιμετώπιση που θα έχουν στην αναμέτρηση του κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, είπε:

«Για εμάς είτε ένα παιχνίδι είναι φιλικό, είτε αναμέτρηση κυπέλλου, είτε αγώνας πρωταθλήματος, το αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά. Όσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι όμως πιστεύω ότι δεν υπάρχει φαβορί.»

Για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα του Απόλλωνα, δήλωσε:

«Θέλω να σταθώ στο γεγονός πως με τον Πιερικό φέραμε αρκετό κόσμο στο γήπεδο και αυτό μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας όπως είναι και με την ΑΕΛ. Βέβαια αυτό είναι κάτι που έρχεται και μέσα από τα δικά μας αποτελέσματα.»

«Θέλω να σας ευχαριστήσω. Πρώτα απ' όλα να έχετε υγεία και να κάνετε αυτό που αγαπάτε» είπε στο τέλος της συνέντευξής του ο Νίκος Ιορδανίδης, αποχαιρετώντας τους δύο δημοσιογράφους της εκπομπής.