Βαθμολογία

Δυο ανακοινώσεις από τον ΠΣΑΤ

Σε δυο ανακοινώσεις προχώρησε η αρμόδια επιτροπή του ΠΣΑΤ με την πρώτη να έχει να κάνει με την παράταση της υποβολής υποψηφιοτήτων για τα δημοσιογραφικά βραβεία που παρατείνονται έως την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016 και την βράβευση συναδέλφων και τα παιδιά μελών του Συνδέσμου που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Αναλυτικά:

Παράταση της Υποβολής Υποψηφιοτήτων για τα Δημοσιογραφικά Βραβεία έως την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

0Παρατείνεται έως την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016 η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τα Δημοσιογραφικά Βραβεία του ΠΣΑΤ. 

Να σας υνπενθυμίσουμε ότι οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα με θέματα που έχουν δημοσιευθεί, μεταδοθεί ή παρουσιασθεί από 1η Νοεμβρίου 2015 έως 14 Οκτωβρίου 2016.

Η συμμετοχή γίνεται με τους εξής όρους και προϋποθέσεις:

1. Ο κάθε συνάδελφος δεν μπορεί να υποβάλει προς κρίση θέμα που αφορά στον ίδιο (αυτοπρόταση). Η πρόταση θέματος απαιτεί από φέτος την υπογραφή δύο( 2) συναδέλφων.

2. Το προτεινόμενο κείμενο/θέμα, μπορεί να είναι Συνέντευξη, Άρθρο, Έρευνα, Σχόλιο, Περιγραφή αγωνιστικού γεγονότος, εκπομπή και οτιδήποτε έχει να κάνει με δημοσιογραφικό προϊόν σε γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο, το Διαδίκτυο, web T.V.. Αναλόγως των θεμάτων, που θα υποβληθούν διαμορφώνονται και οι κατηγορίες προς βράβευση. 

3. Προκειμένου περί θέματος αναγομένου στο Ραδιόφωνο ή στην Τηλεόραση, Sites, Περιοδικά και Εφημερίδες, το προτεινόμενο κείμενο/θέμα, πρέπει να είναι αυθεντικό, δηλαδή χωρίς εκ των υστέρων διορθώσεις.

4. Όσον αφορά στο Φωτογραφικό Ρεπορτάζ, μπορούν να αποσταλούν μέχρι τρία (3) φωτογραφικά στιγμιότυπα για κάθε φωτορεπόρτερ.

5. Η Επιτροπή δύναται να επιλέξει για βράβευση και θέμα, πέραν όσων έχουν προταθεί, μετά από πρόταση μέλους τους.

6. Στο διαγωνισμό δεν δικαιούνται συμμετοχής συνάδελφοι που έχουν βραβευτεί τον αμέσως προηγούμενο χρόνο (2015) καθώς και συνάδελφοι που μετέχουν στο Δ.Σ. του Συνδέσμου και τα Όργανα αυτού (Πειθαρχικά Συμβούλια, Εξελεγκτική Επιτροπή κλπ.).

7. Για να ισχύσουν οι υποψηφιότητες θα πρέπει να είναι περισσότερες της μιας (1), ανά βραβευόμενη κατηγορία.

8. Σημειώνεται ότι η αποστολή των Κειμένων, των φωτογραφιών, των θεμάτων της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου, των sites κλπ. πρέπει να γίνει έως τις 14/10/2016, στα γραφεία του ΠΣΑΤ, σε σφραγισμένο φάκελο με την ένδειξη «για τα Δημοσιογραφικά Βραβεία».

Στην επιτροπή βράβευσης μετέχουν οι συνάδελφοι: Γιώργος Παντούρης, Πέτρος Λινάρδος, Ανδρέας Μπόμης, Βαγγέλης Φουντουκίδης, Νίκος Κατσαρός, Κώστας Μυλωνάς, Άγγελος Μενδρινός, Κώστας Κομίνης, Σωτήρης Θεολογίδης, Χάρης Ξύδης, Μάνος Σταραμόπουλος και Θεόδωρος Νταβέλος (εκ μέρους του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ).

Βραβεύονται οι συνάδελφοι -  συγγραφείς και τα παιδιά μελών του Συνδέσμου που  εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ 

 

Ο ΠΣΑΤ όπως κάθε χρόνο βραβεύει και φέτος στην εκδήλωση των Δημοσιογραφικών Βραβείων,τους συγγραφείς – μέλη του, τα βιβλία των οποίων και εκδόθηκαν στο διάστημα Νοέμβριος 2015 – Οκτώβριος 2016, καθώς επίσης και τα παιδιά των μελών του  που εισήχθησαν φέτος στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ και ΤΕΙ).  

Καλούνται λοιπόν οι συνάδελφοι να αποστείλουν στα γραφεία του Συνδέσμου, μέχρι την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016 αντίτυπο των βιβλίων τους και να ενημερώσουν άμεσα για τις επιτυχίες των παιδιών τους.

Η εκδήλωση των Δημοσιογραφικών Βραβείων είναι προγραμματισμένη να γίνει τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.