Βαθμολογία

Πειθαρχική δίωξη για Πατίτο, ερωτηματικό για Λάρισα

Πειθαρχική δίωξη στον Πατίτο άσκησε ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, με αφορμή την εκτός φάσης μπουνιά του παίκτη στον Φιγκέιρας στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Μια φάση που δεν έγινε αντιληπτή από τον διαιτητή Σιδηρόπουλο, ούτε τους δυο επόπτες, όμως ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κάνοντας χρήση του video επενέβη αυταπάγγελτα και έτσι ο Αργεντίνος παίκτης κινδυνεύει με τιμωρία μέχρι και τρεις αγωνιστικές.

Αν τελικά υπάρξει τιμωρία του παίκτη, τότε δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Ένωσης με την ΑΕΛ την προσεχή Δευτέρα (17/10) όπως και στις αναμετρήσεις με τον Πανιώνιο, αλλά και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από το αρμόδιο τμήμα της ΕΠΟ:

Σας ενημερώνουμε ότι ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ Patricio Julian Rodriguez για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10 παρ.1 περ. γ, και παρ.6 περ. στ. του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας πρωταθλήματος Super League, Ολυμπιακός-ΑΕΚ, της 2/10/2016).